
Παναθηναϊκός : Μπήκε ο Βέλεθ και υπολογίζεται για Ολυμπιακό
Ο Φραν Βέλεθ προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Μπόλονι εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πολλές είναι οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού μετά από ένα μήνα απουσίας, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και ανεβάζει στροφές εν όψει του… clasico του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αν καταφέρει και βγάλει και αύριο όλο το πρόγραμμα, θα τεθεί οριστικά στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το παιχνίδι της Κυριακής. Από ‘κει και πέρα, οι Διούδης, Μαουρίσιο, Σένκεφελντ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, οι Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μπεκ ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ ο Κουρμπέλης έχει άδεια.
Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθως έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Την Τετάρτη το πρωί θα προπονηθούν όσοι έπαιξαν βασικοί με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το απόγευμα.
- Πλημμύρισαν οι παραλίες της Αττικής – Στα ύψη το κόστος στις οργανωμένες πλαζ
- Ηράκλειο: Συνελήφθη ο επιχειρηματίας που είχε διαφύγει από τους αστυνομικούς
- Δουδωνής: Ήρθε η ώρα να θεσπίσουμε στο Σύνταγμα την υποχρέωση για προστασία από την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες
- Απάντηση Τσίπρα στον Ράμα με αιχμές – «Μην μπερδεύουμε το πατριωτικό καθήκον με τον εθνικισμό»
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
- O Τραμπ μίλησε με Νετανιάχου και Χεζμπολάχ και ισχυρίζεται πως πήρε διαβεβαιώσεις για κατάπαυση του πυρός


