Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Μαργαρίτη : Απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου - «Με εξέθεσε στο πανελλήνιο…»

Σοφία Μαργαρίτη : Απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου – «Με εξέθεσε στο πανελλήνιο…»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σοφίας Μαργαρίτη σε ραδιοφωνικό σταθμό πρόβαλε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τα σχόλια της παρουσιάστριας να... ξεκινούν πόλεμο ανάμεσα στις δύο γυναίκες

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σοφίας Μαργαρίτη σε ραδιοφωνικό σταθμό πρόβαλε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τα σχόλια της παρουσιάστριας να… ξεκινούν πόλεμο ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία, αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δεχτεί bullying, λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων, με την Κατερίνα και τους συνεργάτης της να σχολιάζουν αρνητικά αυτό που είπε.

«Για εμένα είναι απαράδεκτη η Σοφία γιατί άνοιξε ένα θέμα μόνη της, εγώ επειδή είμαι συνέχεια στα social και στο Twitter και στο Instagram, ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ ακραίος. Το μόνο που σχολιάζει ο κόσμος είναι για συμπεριφορές, ποτέ δεν έχουν μιλήσει για σεξουαλικότητα. Ο Γιώργος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα το παιδί, αν υπήρχε τέτοιο σχόλιο δεν θα έπρεπε να μιλήσει η Σοφία» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αιχμηρή απάντηση από τη Σοφία Μαργαρίτη

Λίγο αργότερα, η Σοφία Μαργαρίτη θέλησε να απαντήσει στα σχόλια με μια ανάρτησή της στο Instagram, με την οποία τονίζει μεταξύ άλλων ότι είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη εκπομπή την εκθέτει.

«Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτούμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024