Η Σάσα Σταμάτη, συντετριμμένη βρέθηκε στην κηδεία του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.
Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Κοιμητήριο της Μάνδρας, σε στενό κύκλο, παρουσία συγγενών, φίλων και γειτόνων της οικογένειας.
Στο πλευρό της γνωστής δημοσιογράφου βρέθηκε ο εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά, κ. Γιάννης Κουρτάκης, στήριγμα της Σάσας και η συνεργάτιδά της, Μάρη Αργυροπούλου.
Ακόμα, δίπλα στη Σάσα Σταμάτη ήταν ο θείος της, Ευάγγελος Μουρίκης με τον γιο του Γιώργο Μουρίκη, καθώς και ο ξάδελφος της γνωστής δημοσιογράφου και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Λιάκος.
Σε συνέντευξη του στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα», ο Γρηγόρης Μπάκας είχε γνωστοποιήσει την είδηση για τον θάνατο του πατέρα της Σάσας Σταμάτη. «Σήμερα το πρωί μίλησα με την Σάσα Σταμάτη και μου είπε τα δυσάρεστα νέα. Έφυγε από τη ζωή δυστυχώς ο αγαπημένος της πατέρας».
«Τα τελευταία 25 χρόνια ο άνθρωπος περνούσε μεγάλη ταλαιπωρία καθώς μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία. Η Σάσα Σταμάτη ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση αλλά παρ’ όλα αυτά μακάρι να βρει τη δύναμη και να συνεχίσει» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του OPEN.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων