Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ραϊόλα ζήτησε όλη τη… Βαρκελώνη για να πάει ο Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα

Ο Ραϊόλα ζήτησε όλη τη… Βαρκελώνη για να πάει ο Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα

Γη και ύδωρ φέρεται να ζητάει η πλευρά του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπαρτσελόνα με τα ποσά και τους όρους να προκαλούν… τρόμο!

Τους όρους που θα πρέπει να καλύψει για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ, έμαθε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με τα ποσά να προκαλούν… ίλιγγο! Σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας, ο Μίνο Ραϊόλα και ο πατέρας του Νορβηγού ανακοίνωσαν στον Ζουάν Λαπόρτα όλα όσα επιθυμούν ώστε ο 20χρονος να ντυθεί στα «μπλαουγκράνα», ζητώντας ουσιαστικά όλη τη… Βαρκελώνη!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Rac1, η πλευρά του Χάαλαντ έβαλε στο τραπέζι όλους τους όρους, χωρίζοντας σε τρία μέρη τα ποσά που θα χρειαστούν, πέρα από το… ρευστό που θα πρέπει να βάλει στα ταμεία της η Ντόρτμουντ, ενώ μέσα στο πλάνο αυτό είναι και το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να δώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ στον ατζέντη του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, άλλα 20 στον πατέρα του ποδοσφαιριστή και 30 εκατομμύρια εκατομμύρια ετησίως στον ίδιο τον Νορβηγό παίκτη της Ντόρτμουντ, πέρα από τα 150 εκατομμύρια που θα λάβουν οι Βεστφαλοί!

Επιπλέον, βασικός όρος για να προχωρήσει η μεταγραφή είναι και η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, καθώς ο Χάαλαντ επιθυμεί να αγωνιστεί δίπλα στον Αργεντινό για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ποσά που αυτή τη στιγμή μοιάζουν απίθανα να δοθούν από την Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» είναι… μέσα κατά ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024