Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καμαρά: Βλέπει ΑΕΚ και… αφηνιάζει (Vids)

Καμαρά: Βλέπει ΑΕΚ και… αφηνιάζει (Vids)

Ο Μαντί Καμαρά έχει σκοράρει 5 φορές κόντρα στην ΑΕΚ μαζί με το αποψινό, με την Ένωση να είναι ο αγαπημένος αντίπαλος του Αφρικανού.

Ο Μαντί Καμαρά είναι ο παίκτης που άνοιξε το σκορ απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε πάνω στον Νασίμ Χνιντ και άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Ο Αφρικανός μέσος με αυτό το τέρμα που σημείωσε έφτασε τα 5 γκολ σε 10 παιχνίδια κόντρα στην Ένωση σε αυτή την τριετία, με το ένα μάλιστα να είναι καλύτερο από το άλλο.

Η αρχή έγινε στην πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα και στη μεγάλη και ευρεία νίκη κόντρα στους κιτρινόμαυρους με 4-1, όπου ο Μαντί Καμαρά έπαιξε στο 4-1 υπέρ των Πειραιωτών και σκόραρε μάλιστα σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του εκείνη τη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Την επόμενη σεζόν ο Καμαρά και πάλι απέναντι στην ΑΕΚ που είναι το αγαπημένο του «θύμα» σκόραρε δυο φορές. Συνολικά την περσινή σεζόν είχε 6 τέρματα και 3 ασίστ και τα δυο γκολ και η μια τελική πάσα ήταν απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος μέσος σκόραρε στο εντός έδρας 2-0 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έβαλε όμως γκολ και στο ματς των play offs με το 2-1, όταν και ο Ολυμπιακός διασφάλισε και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημά της ιστορίας του. Εκτός όμως από το πρώτο ματς των δυο ομάδων στα Play off πέρσι σκόραρε και στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0.

Ο Καμαρά αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την τελευταία τριετία, με τον Αφρικανό μέσο να είναι κομβικός και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού των Πειραιωτών. Όμως απέναντι στην ΑΕΚ αφηνιάζει, αφού μετράει 5 τέρματα και μάλιστα τα περισσότερα εξ αυτών είναι και εντυπωσιακά.

Το 4-1 κόντρα στην ΑΕΚ:

Τα τρία γκολ της περσινής σεζόν:

Το σημερινό απέναντι στην ΑΕΚ:

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024