Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Τότεναμ (2-2)

Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Τότεναμ (2-2)

Παρότι κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς και να προηγηθεί με 2-1, η Τότεναμ δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά και έμεινε στο 2-2 με τη Νιουκάστλ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την Τσέλσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Ισοπαλία σαν ήττα για την Τότεναμ στο St’ James Park απέναντι στη Νιουκάστλ. Τα «σπιρούνια» δεν άνοιξαν το… δώρο της Γουέστ Μπρομ που έριξε πεντάρα στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να στραβοπατάει απέναντι στη Νιουκάστλ και να μένει στο 2-2, χάνοντας έτσι τη μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την Τσέλσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Παρότι η Νιουκάστλ ήταν αυτή που προηγήθηκε, η Τότεναμ κατάφερε να φέρει άμεσα… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Κέιν μέσα σε τέσσερα λεπτά, ωστόσο το τέρμα του Τζος Γουίλοκ στα τελευταία λεπτά στέρησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς από τους φιλοξενούμενους που έμειναν στο -2 από την τέταρτη Τσέλσι.

«Χρυσός» βαθμός για τις «καρακάξες» που μεγάλωσαν στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τη Φούλαμ που ορίζει την επικίνδυνη ζώνη του πρωταθλήματος…

Ένα εξάλεπτο… φωτιά έκρινε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο St’ James Park. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Τζοέλιντον, ωστόσο με δύο γρήγορα τέρματα του Χάρι Κέιν στο 30′ και στο 34′, η Τότεναμ έκανε την ολική ανατροπή και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1 υπέρ της.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε να «κλειδώσει« τη νίκη, ωστόσο ο Ντουμπράφκα ήταν εκεί όσες φορές χρειάστηκε. Ο… νόμος του ποδοσφαίρου «μίλησε» για άλλη μία φορά και η Νιουκάστλ σκόραρε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού με τον Γουίλοκ στο 85, με το οποίο ο Άγγλος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024