
Άρης : «Μέτρησε το ένστικτο της επιβίωσης»
Ο Έλληνας επίθετικός αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά και στο γκολ που σημείωσε.
Ο Δημήτρης Μάνος πέτυχε το πέμπτο του γκολ τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σφραγίζοντας την νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας επίθετικός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα πετύχει τους στόχους της.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:
Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε και εκεί μέτρησε το ένστικτο της επιβίωσης. Καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη».
Για το οτι σκόραραν ο ίδιος και ο Σίλβα: «Οτσν ένας παίκτης μπαίνει σάν αλλαγή πρέπει να δίνει το 100%. Οπότε μας το ζητήσει ο προπονητής τα δίνουμε όλα. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα γκολ . Πρέπει να βρώ τα πατήματα μου και να βοηθήσω την ομάδα».
Για τη νίκη του Άρη: «Ήταν πολύ σημαντική. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε στη θέση που μας αξίζει».
- Ιράν – ΗΠΑ: 7η συναπτή νύχτα ανταλλαγής πληγμάτων – «Η λογική της κλιμάκωσης ξεφεύγει ολοένα περισσότερο»
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας



