
Πάολα : Η κόρη της έγινε 18 χρονών και γιόρτασαν μαζί
Τα 18 της χρόνια έκλεισε η μονάκριβη κόρη της Πάολας και του Φώτη Ζογλοπίτη.
Η νεαρή Παολίνα είναι η αδυναμία των γονιών της και ειδικά ο μπαμπάς της φρόντισε να το εκφράσει και με λόγια ανεβάζοντας και ένα βίντεο από παλιές καλές στιγμές των δυο τους.
«Πριν από 18 χρόνια ήρθες στη ζωή μας κ φώτισες τα πάντα!! Όσα κλισέ πράγματα ακούγαμε για τον ερχομό ενός παιδιού σε μια οικογένεια..ήταν το απόλυτο τίποτα μπροστά στα συναισθήματα που ξύπνησες μέσα μας!!
Να έχεις υγεία ..,τύχη…, να υπερασπίζεσαι τα ιδανικά σου…, να ζήσεις όσο πιο έντονα μπορείς.. κ να αφήσεις το στίγμα σου στο πέρασμά σου!! Εγώ κ η μαμά σου είμαστε οι πιο περήφανοι γονείς ρου κόσμου κ θα είμαστε δίπλα σου μέχρι την τελευταία μας αναπνοή…» έγραψε ο περήφανος πατέρας της.
Η μανούλα Πάολα από την άλλη ανέβασε φωτογραφία με την κόρη της να κρατάει την τούρτα των γενεθλίων της και την ίδια να της δίνει ένα τρυφερό φιλί.
- Το Ισραήλ πιθανόν διέπραξε εγκλήματα πολέμου στον Λίβανο, δηλώνει αξιωματούχος του ΟΗΕ
- Σουδάν: Δεν θα συγκρατεί πλέον τους παραστρατιωτικούς, που κατηγορούνται για γενοκτονία, λέει ο επικεφαλής του
- Γερμανία: Εσωκομματική δυσφορία για τους χειρισμούς του καγκελάριου Μερτς
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κύμα μεταβιβάσεων
- Η Γαλλία περιορίζει τις τηλεφωνικές πωλήσεις εταιρειών
- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας



