«Εννοείται ότι φοβήθηκα για τη ζωή τη δική μου και του γιου μου, διότι ζούμε στο ίδιο σπίτι. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου όταν αντιλήφθηκα ότι ο άνθρωπος αυτός γνωρίζει τη διεύθυνση του σπιτιού μου αλλά και τις κινήσεις μου» δήλωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη για τον τρόμο που έζησε εξαιτίας ενός άνδρα που την ακολουθούσε παντού.

Η τραγουδίστρια, όπως μοιράστηκε πριν λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήταν πανικόβλητη καθώς ένας άνδρας τον οποίο η ίδια δεν γνώριζε την παρακολουθούσε και ήξερε κάθε κίνησή της.

Όπως είχε αναφέρει αρχικά η Μαλλιωτάκη, στην αρχή δεν έδωσε σημασία στα ενοχλητικά μηνύματα που λάμβανε όμως όσο περνούσε ο καιρός οι κινήσεις του εν λόγω άνδρα γίνονταν όλο και πιο απειλητικές. Είχε πει μάλιστα πως ένιωθε φόβο ακόμα και μέσα στο ίδιο της το σπίτι καθώς ο stalker γνώριζε όχι μόνο το τηλέφωνό της αλλά και την διεύθυνσή της.

«Ένιωσα ανήμπορη να αντιδράσω και να αμυνθώ και για αυτόν τον λόγο δημοσιοποίησα το γεγονός. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και την έχει αναλάβει η δικηγόρος μου η οποία γνωρίζει τις νομικές διαδικασίες» λέει τώρα η ίδια.

Παρακάτω μερικά από τα ομολογουμένως ανησυχητικά μηνύματα που η Πόπη Μαλλιωτάκη είχε λάβει από τον άνδρα και τα οποία είχε δημοσιοποιήσει: