
Άρης : Αυτή είναι η αποστολή με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή του Άρη για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Μήτρογλου, Γκάνεα, Σίλβα και Ματίγια είναι τα νέα πρόσωπα. Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Μπεναλουάν, Κάτσε και Ιωάννου.
Aναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (04/04) στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ergys Kace, Yohan Benalouane και Νικόλας Ιωάννου».
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»
- Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Γάμος της χρονιάς στο Παλέρμο – Η ημερομηνία, η εκκλησία, τα amore
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Κατρίνης: Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Άγιο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ: «Ντροπή, δείξτε… καρύδια» (vid)
- Γυναικοκτονία 43χρονης στην Κρήτη: Σενάριο για ύπαρξη συνεργού από τους συγγενείς της Ελευθερίας
