Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Χωρίς προβλήματα ενόψει Αστέρα

Άρης: Χωρίς προβλήματα ενόψει Αστέρα

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς προβλήματα ενώ αρνητικά ήταν και τα τεστ κοροναϊού

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κοροναϊού, ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά, κάτι που σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τους τραυματίες Κάτσε, Μπεναλουάν και Ιωάννου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/04, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδι κατοχής και στατικές φάσεις) με τους Εργκυς Κάτσε και Γιόχαν Μπεναλουάν να ακολουθούν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου (τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο) ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.

* Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024