
Γιώργος Κοψιδάς : Ξανασυναντήθηκε με την Κάτια Ταραμπάνκο – Οι ενθουσιώδεις αναρτήσεις
Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor φαίνεται ότι πρόλαβαν να γίνουν καλοί φίλοι στη σύντομη παραμονή της Κάτιας στο ριάλιτι επιβίωσης
Αν και έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες από την αποχώτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor, όλα δείχνουν ότι μέχρι τότε το μοντέλο είχε προλάβει ήδη να δημιουργήσει μια δυνατή φιλία με τον Γιώργο Κοψιδά.
Οι δυο τους συναντήθηκαν χθες και ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη χαρά του, ανεβάζοντας μια πολύ ενθουσιώδη ανάρτηση στο Instagram.
Όπως έγραψε:
«Η χαρά μου δεν περιγράφεται που μετά από 3 μήνες σχεδόν, ξαναβρισκόμαστε με αυτό το υπέροχο κορίτσι, ένα λατρεμένο πλάσμα, τον πιο κοντινό μου άνθρωπο στο survivor και μια από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν φέτος από το παιχνίδι! Σ’ευχαριστώ για όλες τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο!! Ο Απρίλιος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι σε όλους έναν απολαυστικό και δημιουργικό μήνα»!
Δείτε την ανάρτηση:
Αντίστοιχα, όμως, και η Κάτια δεν τον άφησε στο παράπονο, ανεβάζοντας story στο οποίο αναφέρθηκε στον Γιώργο Κοψιδά ως «Ο αγαπημένος γίγαντάς μας».
Δείτε το Story της Κάτιας:
- Ίλιον: Καταγγελίες για καθυστερήσεις και έλλειψη νερού στη φωτιά που κατέκαψε ολόκληρη πολυκατοικία
- From Tinos to Tinos: Η καντίνα που γίνεται πράξη αλληλεγγύης για την υγεία στην Τήνο
- Ανδρουλάκης: Ο Νικόλας Φαραντούρης θα μας βοηθήσει στη μάχη για πολιτική αλλαγή
- Η εκδήλωση της Νέας Αριστεράς «ενάντια στην εκτροπή» – Το σκάνδαλο των υποκλοπών στο προσκήνιο
- Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την επίθεση με μαχαίρι στην Μόνικα Σέλες (vid)
- Το Ισραήλ θα αποβιβάσει τους ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla στην Ελλάδα – Σε συντονισμό με την κυβέρνηση
