
Ελεγκτικό Συνέδριο : Νόμιμες οι διαδικασίες για την προμήθεια των self test
Το ανώτατο δικαστήριο λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους για την αντιμέτωπή της πανδημίας, εξετάζοντας τους φακέλους των εταιρειών που μετείχαν στη διαγωνιστική διαδικασία και τα έγγραφα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με απόφαση 17 σελίδων, κατέληξε στο συμπέρασμα - απόφαση ότι όλα είναι νόμιμα και η διάθεση των self test μπορεί να γίνει.
Nόμιμες κρίθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο οι διαδικασίες για την προμήθεια των self test .
Το ανώτατο δικαστήριο λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους για την αντιμέτωπή της πανδημίας, εξετάζοντας τους φακέλους των εταιρειών που μετείχαν στη διαγωνιστική διαδικασία και τα έγγραφα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με απόφαση 17 σελίδων, κατέληξε στο συμπέρασμα – απόφαση ότι όλα είναι νόμιμα και η διάθεση των self test μπορεί να γίνει.
Αναλυτικά το “διά ταύτα” της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
“Το Δικαστήριο Αποφαίνεται ότι δεν κωλύεται η υπογραφή των ελεγχομένων πέντε (5) σχεδίων σύμβασης για την προμήθεια από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εννέα εκατομμυρίων τετρακοσίων χιλιάδων (9.400.000) ταχέων διαγνωστικών του κοροναϊού SARS- CoV-2 τεστ με τη διαδικασία του self-testing (αυτοελέγχου-αυτοδιάγνωσης, κατά τα αναφερόμενα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσης”.
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο


