
Θάνατος 63χρονος στο Ίλιον μετά το εμβόλιο : Τι λέει ο δικηγόρος της
Η επίσημη αιτία θανάτου της γυναίκας ήταν το πνευμονικό οίδημα.
Για την υπόθεση της 63χρονης γυναίκας, η οποία έχασε τη ζωή της μετά τη χορήγηση του εμβολίου της Astra Zeneca, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Σαρακούδης.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, τίποτα δεν έχει αποκλειστεί και υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος προήλθε από το εμβόλιο.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η δόση να της προκάλεσε έντονο αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα το θάνατο. Η αιτία θανάτου της γυναίκας ήταν το πνευμονικό οίδημα.
«Είναι μια σπάνια περίπτωση και θα έχουμε απάντηση εντός των ημερών», σχολίασε.
Τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν ήταν παρών κανένας εκπρόσωπος της εταιρείας ούτε του υπουργείου υγείας.
Όπως είπε, έχει ανοίξει ποινική δικογραφία, ενώ ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή και με άλλες οικογένειες που αντιμετώπισαν αντίστοιχα προβλήματα. Θα υπάρξει ομαδική νομική κίνηση, υποστήριξε.
- Σαν Ντιέγκο: Μανιφέστο μίσους 75 σελίδων συνόδευε το βίντεο που μετέδιδαν ζωντανά από το τζαμί οι μακελάρηδες
- Μεγάλη Εικόνα: Καινούργια κόμματα, αναταράξεις και νέες ισορροπίες
- Υποκλοπές: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Δεμίρης – Θύελλα αντιδράσεων από την άρνηση Τζαβέλλα να παραστεί
- Βορίζια: Την Παρασκευή απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι – Πώς δρούσε η οικογενειακή «μαφία» της Κρήτης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Europa League που απασχολεί και τον Ολυμπιακό
- Σι: Μετά τον Τραμπ, φιλοξενεί τον Πούτιν στο Πεκίνο – Φωτογραφίες και βίντεο από τη θερμή υποδοχή
