Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη το φέρετρο του επιχειρηματία Μουζενίδη

Θεσσαλονίκη: Τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη το φέρετρο του επιχειρηματία Μουζενίδη

Ο 60χρονος επιχειρηματίας πέθανε σε νοσοκομείο της Μόσχας και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης  με πτήση της αεροπορικής εταιρίας Ellinair, που ίδρυσε ο ίδιος το 2013. 

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον επιχειρηματία, Μπόρις Μουζενίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, λόγω επιπλοκών από τον κοροναϊό.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας πέθανε σε νοσοκομείο της Μόσχας και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης  με πτήση της αεροπορικής εταιρίας Ellinair, που ίδρυσε ο ίδιος το 2013. Η πτήση έφερε τον κωδικό ELB1961, την ημερομηνία γέννησης του μεγάλου οραματιστή του ελληνο–ρωσικού τουρισμού.

Δεκάδες άνθρωποι κρατώντας στα χέρια ανθοδέσμες και με δάκρυα στα μάτια συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ευκαρπία, στη Θεσσαλονίκη, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, ενώ ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr η σορός του Μπόρις Μουζενιδη μεταφέρθηκε με μαύρο αυτοκίνητο και επάνω στο φέρετρο υπήρχε η ελληνική σημαία. Το προαύλιο του Ιερού Ναού γέμισε από στεφάνια που έστειλαν συγγενείς και φίλοι, παρόλο που επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα σε ιδρύματα που πρότεινε.

Μετά το πέρας της εξοδίου ακολουθίας, έγινε η κηδεία στα κοιμητήρια της Νέας Ευκαρπίας με περισσότερα από εκατό άτομα να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να αφήσουν ένα λουλούδι, καθώς επιτράπηκε η είσοδος μόνο στους στενούς συγγενείς για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, με την αστυνομία να αναλαμβάνει την τήρηση των μέτρων.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024