
Πρόεδρος εργαζομένων στο Λαϊκό: «Δεν νοείται ανεμβολίαστος υγειονομικός»
«Βασανιστική» χαρακτήρισε την εφημερία στο Λαϊκό ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Τάσος Αντωνόπουλος
Για μία ακόμα «βασανιστική εφημερία», έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων του Λαϊκού νοσοκομείου, Τάσος Αντωνόπουλος.
Ο κ. Αντωνόπουλος μίλησε στο OPEN για τον Γολγοθά που ανεβαίνουν καθημερινά οι γιατροί και οι νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τον κοροναϊό.
«Από τις 116 κλίνες μόνο οι 6 είναι ελεύθερες» είπε ο κ. Αντωνόπουλος και πρόσθεσε: «Επιμένουμε στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα σε κλίνες ΜΕΘ». Παράλληλα η τελευταία εφημερία κατέγραψε «αρνητικό ρεκόρ νοσηλευόμενων».
Εξάλλου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «εάν εμβολιαστεί η κοινότητα σε ποσοστό 60 με 70% θα αποφορτιστεί το σύστημα» και καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν εμβολιάζονται οι υγειονομικοί. «Δεν νοείται υγειονομικός να μην εμβολιαστεί. Εμείς εδώ (σ.σ.: στο Λαϊκό) έχουμε εμβολιαστεί στο 97% – 98%. Ο άλλος δρόμος που επιλέγουν είναι αμάθεια και μεσαιωνισμός».
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι σοροί δύο εκ των τεσσάρων Ιταλών δυτών που έχασαν τη ζωή τους σε υποθαλάσσιο σπήλαιο
- ΗΠΑ: Ανεξάρτητη αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα των πληγμάτων εναντίον πλοίων σε Ειρηνικό και Καραϊβική
- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνρθωποι
- «Η Βαλένθια έκανε πρόταση ανανέωσης στον Μοντέρο, που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Αναστάτωση από την έντονη οσμή αερίου στα νότια προάστια της Αθήνας

