Ενας ακόμη εμπρησμός αυτοκινήτου σημειώθηκε τη νύχτα, στην Πάτρα. Σύμφωνα με το patrastimes, ήταν λίγο μετά τις 5.30 σήμερα το πρωί όταν σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και Αστυνομία για πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στην οδό Αρόης στο ύψος του αριθμητικού 25 (κεντρικός δρόμος της Αρόης)
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες με τρία οχήματα της Υπηρεσίας καθώς και αστυνομικοί. Μετά από συντονισμένες ενέργειες η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο στο αυτοκίνητο είχαν ήδη προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές.
Υπενθυμίζεται πως μόλις ενα 24ωρο πριν, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που ανήκει σε πατρινό επιχειρηματία στην οδό Κανακάρη, η οποία αποδίδεται σε εμπρησμό.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).