
Μάντσεστερ Σίτι : Εξετάζει Χάαλαντ και Κέιν για αντί-Αγκουέρο
Η Μάντσεστερ Σίτι φαίενται πως εξετάζει τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Χάρι Κέιν ως πιθανούς αντικαταστάτες του Σέρχιο Αγκουέρο.
Ο Σέρχιο Αγκουέρο θα αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν και οι «πολίτες» εξετάζουν τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Χάρι Κέιν ως πιθανούς διαδόχους του Σέρχιο Αγκουέρο.
Η τεράστια οικονομική άνεση που έχει η αγγλική ομάδα της δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει επιθετικό παγκόσμιας κλάσης και σύμφωνα με το BBC ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει στα «ραντάρ» του τόσο τον επιθετικό της Τότεναμ όσο και τον Νορβηγό «wonderkid».
Μάλιστα, ο 20χρονος άσος αναφέρεται ότι είναι η Νο1 επιλογή, όμως το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με την Ντόρτμουντ έχει ισχύ μέχρι το 2024 ενδέχεται να καθυστερήσει την υπόθεση.
Βέβαια και ο Άγγλος φορ έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το 2024, όμως οι Λονδρέζοι δεν μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι το οποίο σημαίνει πως το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του είναι αρκετά πιθανό.
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας

