Κοροναϊός : Δείτε live την ενημέρωση για τον κοροναϊό και την άρση μέτρων
Το σχέδιο της σταδιακής άρσης των μέτρων θα παρουσιάσουν εκτάκτως σήμερα στις 19:30 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς
Μπορεί τόσο εχθές, όσο και σήμερα τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα να μην «ενθαρρύνουν» οποιαδήποτε συζήτηση για την άρση του lockdown, παρ’ όλα αυτά ήδη σχεδιάζεται η επόμενη μέρα και η σταδιακή άρση για κάποια από τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ αφενός για την τόνωση της οικονομίας και αφετέρου για την ψυχολογική αποσυμπίεση των πολιτών.
Το σχέδιο της σταδιακής άρσης των μέτρων θα παρουσιάσουν εκτάκτως σήμερα στις 19:30 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).