Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα μπορεί από την αρχή να έδειχναν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν η μόνη παίκτρια του The Bachelor που ήρθε κοντά.

Η Σία από την αρχή είχε δηλώσει ενθουσιασμένη από τον μελαχρινό μανιάτη, ενώ λίγο καιρό μετά είχε φωνάξει δυνατά πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή απογοητεύτηκε από την απόρριψη του Παναγιώτη αλλά όπως όλα δείχνουν συνεχίζει να έχει στενές σχέσεις μαζί του.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το τέλος του the bachelor Σία και Παναγιώτης επικοινωνούν συχνά και μάλιστα ο πατέρας της του έστειλε ένα πολύ όμορφο δώρο.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην ανάρτηση που έκανε, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του για αυτό το δώρο με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πρόκειται για έναν πίνακα που απεικονίζει ένα χέρι που κρατάει ένα τριαντάφυλλο.

«Σία Βοσκανίδου σε ευχαριστώ πάρα πολύ εσένα και τον μπαμπάκα σου για το όμορφο δώρο», έγραψε ο Παναγιώτης ανεβάζοντας το δώρο της Σίας και του μπαμπά της, με τον ίδιο να δείχνει πραγματικά ευγνώμων αλλά και πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την κίνηση.