Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Βασιλάκος: Αποκαλύπτει το δώρο που του έκανε ο μπαμπάς της Σίας

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αποκαλύπτει το δώρο που του έκανε ο μπαμπάς της Σίας

Η Σία από την αρχή είχε δηλώσει ενθουσιασμένη από τον μελαχρινό μανιάτη, ενώ λίγο καιρό μετά είχε φωνάξει δυνατά πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα μπορεί από την αρχή να έδειχναν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν η μόνη παίκτρια του The Bachelor που ήρθε κοντά.

Η Σία από την αρχή είχε δηλώσει ενθουσιασμένη από τον μελαχρινό μανιάτη, ενώ λίγο καιρό μετά είχε φωνάξει δυνατά πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή απογοητεύτηκε από την απόρριψη του Παναγιώτη αλλά όπως όλα δείχνουν συνεχίζει να έχει στενές σχέσεις μαζί του.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το τέλος του the bachelor Σία και Παναγιώτης επικοινωνούν συχνά και μάλιστα ο πατέρας της του έστειλε ένα πολύ όμορφο δώρο.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην ανάρτηση που έκανε, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του για αυτό το δώρο με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πρόκειται για έναν πίνακα που απεικονίζει ένα χέρι που κρατάει ένα τριαντάφυλλο.

«Σία Βοσκανίδου σε ευχαριστώ πάρα πολύ εσένα και τον μπαμπάκα σου για το όμορφο δώρο», έγραψε ο Παναγιώτης ανεβάζοντας το δώρο της Σίας και του μπαμπά της, με τον ίδιο να δείχνει πραγματικά ευγνώμων αλλά και πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την κίνηση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024