Με την αποτυχημένη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου και την ευστοχία του Αλέξη Παππά στα αγωνίσματα του Survivor, η μπλε ομάδα κέρδισε την κόκκινη και την ασυλία με σκορ 10-6.

Στα πρώτα σχόλια που έγιναν από τις δύο ομάδες, ο Τζέημς και ο Νίκος θέλησαν να σχολιάσουν ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν πάρα πολύ καλός στον στόχο επειδή το σακουλάκι με την άμμο έχει σχήμα μπιφτεκιού που «το χειρίζεται πολύ καλά».

Ο δε Μπάρτζης είπε με χιούμορ και μια δόση ειρωνείας ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά ο πατέρας του δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει λεφτά για να τον στηρίξει αφού δεν θα βρεθεί προτεινόμενος λόγω της ασυλίας.

«Όσες φορές θα χάνουμε ασυλία και όσες φορές με κρατάει ο κόσμος θα είμαι προτεινόμενος» ήταν τα πρώτα σχόλια του Τριαντάφυλλου όταν τελείωσαν τα αγωνίσματα. «Ευθύνομαι εγώ για την ήττα».

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας πολλοί ήταν οι παίκτες που ήθελαν το προστατευτικό κολιέ.

Ειδικά ο Τριαντάφυλλος που εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα ψηφιστεί αλλά και ο Ηλίας Μπόγδανος που δεν θέλει με τίποτα να φύγει.

Νικητής όμως ήταν με το σπαθί του -ή μάλλον χάρη στο χέρι του- ο Παύλος Γαλακτερός που βρήκε έναν δυνατό αντίπαλο στο πρόσωπο του Γιώργου Κόρομι.

Εκρηκτικό συμβούλιο για τους Μπλε

Το άσχημο κλίμα στους Μπλε συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού, σε τέτοιον βαθμό που ο Γιώργος Λιανός παρενέβη για να τους θυμίσει ότι δεν έχουν χάσει την ασυλία.

Στήθηκε για άλλη μια φορά «δικαστήριο» ανάμεσα στις δύο υποομάδες.

Τα στρατόπεδα ήταν ο Μπάρτζης και ο Τζέημς από τη μία, ο Αλέξης Παππά, ο Σάκης και η Μαριαλένα από την άλλη, με τις φαρμακερές ατάκες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Πρώτος ξεκίνησε ο Μπάρτζης που επανέφερε το θέμα ότι οι συμπαίκτες του ήθελαν να τον τιμωρήσουν που ψήφισε τη Χριστίνα. Ο Αλέξης τον διέκοπτε με τον παίκτη να του δηλώνει «βάλε διαφημίσεις να μιλήσω».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γλείψω ένα από αυτά τα πέντε άτομα για να παραμείνω στο παιχνίδι» ήταν από τις κορυφαίες ατάκες του Καφετζή.

«Έχετε μείνει οι δύο και δεν λέτε με τίποτα να συνεργαστούμε» είπε ο Αλέξης Παππάς.

Υποψήφιος κατά πλειοψηφία ο Τριαντάφυλλος

Η ψηφοφορία ανέδειξε όπως ήταν φυσικό τον Τριαντάφυλλο ως πρώτο υποψήφιο. Ο ίδιος δήλωσε ότι ψηφίζει τον Ηλία γιατί είναι πολύ ψεύτικος άνθρωπος, κάτι που το Twitter δεν του το συγχωρεί.

Διαφοροποιημένη και η Μαριάνθη που ψήφισε τον Κόρο ενώ ο Ασημακόπουλος ψηφίζοντας τον Ντάφι διερωτήθηκε γιατί δεν φοράει τον ειδικό κορσέ που οι γιατροί του έδωσαν για αποθεραπεία.