Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 67χρονης, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται στη Χαλκιδική.
Αυτόπτες μάρτυρες φέρονται να την είδαν χθες το απόγευμα να κινείται πεζή ακολουθώντας τη διαδρομή από Χανιώτη προς Πευκοχώρι, στην Κασσάνδρα. Καθώς όμως δεν έδωσε σημεία ζωής έως τα μεσάνυχτα, ο γιος της απευθύνθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές.
Έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας με τη συμμετοχή εθελοντών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.