ΕΛ.ΑΣ : Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία στον Ασπρόπυργο – Ποιος είναι ο δράστης
Δύο αλλοδαποί είχαν βρεθεί νεκροί στα κρεβάτια τους, τον Σεπτέμβριο του 2020, μέσα σε δύο διπλανά κοντέινερ, στον Ασπρόπυργο, τα οποία τους είχαν παραχωρηθεί διαμορφωμένα ως κατοικίες.
Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση διπλής ανθρωποκτονίας αλλοδαπών υπηκόων, που διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη σε χώρο εταιρείας στον Ασπρόπυργο.
Οι δύο αλλοδαποί είχαν εντοπιστεί πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2020 νεκροί στα κρεβάτια τους, μέσα σε δύο διπλανά κοντέινερ, τα οποία τους είχαν παραχωρηθεί διαμορφωμένα ως κατοικίες.
Όπως προέκυψε, από την έρευνα, δράστης είναι 33χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος εργαζόταν μαζί με τα θύματα.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προηγήθηκε ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος και αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία καθώς και ερευνητικά δεδομένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.), τα οποία σε συνδυασμό με τη σκιαγράφηση του προφίλ των θυμάτων, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη.
Σε βάρος του 33χρονου, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»


