Θανάσης Ευθυμιάδης : «Κοιτώντας ανάποδα πολλές φορές βλέπω πιο σωστά»
Ο ηθοποιός μιλά για την Άνοιξη και τη φύση
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάρτηση έκανε ο ηθοποιός ο Θανάσης Ευθυμιάδης, άλλοτε γνωστός ως Αντώνης από το Dolce Vita, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Στην ανάρτησή του, ο ηθοποιός μιλά για την Άνοιξη και τη φύση. «Όλα ξυπνάνε. Τα δέντρα, όσο χρόνων κι αν είναι, πότε δεν βαριούνται να ανθίσουν κάθε άνοιξη».
Στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση, ο ίδιος κοιτά τον κόσμο ανάποδα, σε στάση shirshasana, ενώ τονίζει πως «κοιτώντας ανάποδα πολλές φορές βλέπει πιο σωστά», καλώντας μας παράλληλα να ανθίσουμε όλοι, όσο χρόνων κι αν είμαστε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Efthymiadis (@thanasis_efthymiadis)
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025


