Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πελώνη για προμήθεια self test : Τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσαν - Οι λασπολόγοι σιωπούν

Πελώνη για προμήθεια self test : Τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσαν – Οι λασπολόγοι σιωπούν

Η κ. Πελώνη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι «κατασκεύασε μια ψεύτικη ιστορία, αποδεικνύοντας ότι δεν ορρωδεί προ ουδενός προκειμένου να πλήξει την διαχείριση της πανδημίας και την προσπάθεια για ελεγχόμενη επανεκκίνηση και άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας».

Σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή τα self tests και τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως μεθοδευόταν απευθείας ανάθεση στην Siemens.

Η κ. Πελώνη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για λασπολογία και κατασκευή fake news, σημείωνοντας ότι 31 εταιρείες υπέβαλαν προσφορές στον διαγωνισμό και ο φάκελος κατατίθεται σήμερα στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον προσυμβατικό έλεγχο.

Υπογραμμίζει ότι η Siemens , δεν υπέβαλε προσφορά ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, συμπληρώνοντας ότι δεν πληρούσε καν τις προδιαγραφές που τέθηκαν από τους ειδικούς.

«Σήμερα που τα fake news του κατέρρευσαν, οι λασπολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ σιωπούν», αναφέρει η κ. Πελώνη, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν «συμφωνεί να προμηθευτεί η χώρα άμεσα οικιακά τεστ, πρώτα από όλη την Ευρώπη και πριν η προμήθειά τους καταστεί εξαιρετικά δύσκολη λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού; Συμφωνεί να ανοίξουν δραστηριότητες με τη χρήση των νέων εργαλείων που παρέχει η επιστήμη; Ή θα επιμείνει να εύχεται την καταστροφή για να βρει αντιπολιτευτικό αφήγημα;».

Η δήλωση της Α. Πελώνη

Αναλυτικά η κυβερνητική εκπρόσωπος στη δήλωσή της αναφέρει:

«Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του έσπευσε να εκτοξεύσει λάσπη και ψέματα στον ανεμιστήρα καταγγέλλοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό για φωτογραφική απευθείας ανάθεση στην εταιρεία Siemens για την προμήθεια των self-test.

Κατασκεύασε μια ψεύτικη ιστορία, αποδεικνύοντας ότι δεν ορρωδεί προ ουδενός προκειμένου να πλήξει την διαχείριση της πανδημίας και την προσπάθεια για ελεγχόμενη επανεκκίνηση και άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας.

Κατασκεύασε μια ψεύτικη ιστορία όπως μόνο αυτός ξέρει.

Σήμερα που τα fake news του κατέρρευσαν, οι λασπολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ σιωπούν.

31 εταιρείες υπέβαλαν προσφορές στον διαγωνισμό και ο φάκελος κατατίθεται σήμερα στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον προσυμβατικό έλεγχο. Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπέβαλε προσφορά ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. Προκύπτει ότι δεν πληρούσε καν τις προδιαγραφές που τέθηκαν από τους ειδικούς.

Η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένοχη.

Ας απαντήσει επιτέλους. Συμφωνεί να προμηθευτεί η χώρα άμεσα οικιακά τεστ, πρώτα από όλη την Ευρώπη και πριν η προμήθειά τους καταστεί εξαιρετικά δύσκολη λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού; Συμφωνεί να ανοίξουν δραστηριότητες με τη χρήση των νέων εργαλείων που παρέχει η επιστήμη;

Ή θα επιμείνει να εύχεται την καταστροφή για να βρει αντιπολιτευτικό αφήγημα;

Όση λάσπη κι αν πετάξουν, γυρίζει πίσω».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024