Αγαπήθηκε πολύ από το «Παρά Πέντε» παρά τον ιδιότροπο χαρακτήρα που έβγαζε ο ρόλος της και όπως είπε η ίδια η Ελένη Κρίτα, ξεκίνησε μια δεύτερη καριέρα μετά από αυτό.

«Ήταν ένας πολύ σημαντικός σταθμός και μου έδωσε μια δεύτερη καριέρα καθώς είχα περισσότερες προτάσεις μετά κυρίως για κωμωδίες στην τηλεόραση. Είχα χρόνια να κάνω κάτι δραματικό» είπε η ηθοποιός στο Pop Up και αναφέρθηκε στο αν τη φλερτάρουν:

«Ναι και μου αρέσει αυτό. Σε ένα φλερτ που δεν μου αρέσει δείχνω στον άλλον τα όριά μου. Αλίμονο αν δεν μπορεί κάποιος να φλερτάρει στη δουλειά, μη φτάσουμε σε έναν νεοπουριτανισμό».

Για τη σχέση της με τον Μίμη Χρυσομάλλη

Όσο για τον έρωτά της με τον Μίμη Χρυσομάλλη δήλωσε: «Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του Ατίκ. Δεν περίμενα την σχέση που αναπτύχθηκε. Θεωρούσα ότι ήταν ένα ευχάριστο και ανώδυνο φλερτ, αλλά τελικά δεθήκαμε πολύ. Ήταν πολύ σημαντικός για μένα κι εγώ γι αυτόν. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Θα κάναμε γάμο για τυπικούς λόγους και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν προλάβαμε να ζήσουμε περισσότερα χρόνια μαζί».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο