Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, στον γιο της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, επειδή πήγε στον φούρνο του χωριού να πάρει μια κόκα κόλα και μάλιστα οδηγήθηκε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή από την Πάρο.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, στον γιο της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, επειδή πήγε στον φούρνο του χωριού να πάρει μια κόκα κόλα και μάλιστα οδηγήθηκε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Εκεί όπως καταγγέλλει του πήραν το κινητό και δεν του επέτρεπαν να επικοινωνήσει μαζί της. Αφού η γυναίκα ανησύχησε και έψαξε το παιδί, πήρε στο τμήμα και τότε της είπαν πως ήταν εκεί.

«Ντροπή και αίσχος»

«Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο ΑΤ Πάρου που έπιασαν τον γιο μου 15 χρόνων και του έκοψαν κλήση γιατί πήγε να αγοράσει μια κόκα κόλα από το φούρνο του χωριού και που του πήραν το κινητό με απαίτηση και τον τράβηξαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει μαζί μου τον έψαχνα σε όλο το χωριό μέχρι που τηλεφώνησα εγώ η ίδια στο τμήμα και μου είπαν πως τον έχουν εκεί μπράβο λοιπόν στα χάλια σας. Εγώ με 7 παιδιά μπορεί να μην έχω να πληρώσω την κλήση αλλά θα τα βρω αλλά θα με βρείτε μπροστά σας ντροπή και αίσχος» έγραψε η μητέρα του 15χρονου στο Facebook.

Η απάντηση των αστυνομικών

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, οι αστυνομικοί ανέφεραν πως από το σημείο που τον συνέλαβαν μέχρι το τμήμα, πράγματι η μητέρα του έψαχνε το παιδί, πήρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα. Επέβαλλαν τα 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και μίλησαν με τον εισαγγελέα για να οριστεί τακτική δικάσιμος για το θέμα του διπλώματος.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι πέρασαν 10 λεπτά για να μεταβούν στο τμήμα και πράγματι στο 10λεπτο κάλεσε η μητέρα του παιδιού, ενώ ήταν καθ’ οδόν. Σύμφωνα με την εκδοχή των αστυνομικών, θα ειδοποιούσαν τη μητέρα του όταν θα έφταναν στο τμήμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr