Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρος : Πρόστιμο 300 ευρώ και σύλληψη σε 15χρονο που πήγαινε στον φούρνο

Πάρος : Πρόστιμο 300 ευρώ και σύλληψη σε 15χρονο που πήγαινε στον φούρνο

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, στον γιο της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, επειδή πήγε στον φούρνο του χωριού να πάρει μια κόκα κόλα και μάλιστα οδηγήθηκε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή από την Πάρο.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, στον γιο της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, επειδή πήγε στον φούρνο του χωριού να πάρει μια κόκα κόλα και μάλιστα οδηγήθηκε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Εκεί όπως καταγγέλλει του πήραν το κινητό και δεν του επέτρεπαν να επικοινωνήσει μαζί της. Αφού η γυναίκα ανησύχησε και έψαξε το παιδί, πήρε στο τμήμα και τότε της είπαν πως ήταν εκεί.

«Ντροπή και αίσχος»

«Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο ΑΤ Πάρου που έπιασαν τον γιο μου 15 χρόνων και του έκοψαν κλήση γιατί πήγε να αγοράσει μια κόκα κόλα από το φούρνο του χωριού και που του πήραν το κινητό με απαίτηση και τον τράβηξαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει μαζί μου τον έψαχνα σε όλο το χωριό μέχρι που τηλεφώνησα εγώ η ίδια στο τμήμα και μου είπαν πως τον έχουν εκεί μπράβο λοιπόν στα χάλια σας. Εγώ με 7 παιδιά μπορεί να μην έχω να πληρώσω την κλήση αλλά θα τα βρω αλλά θα με βρείτε μπροστά σας ντροπή και αίσχος» έγραψε η μητέρα του 15χρονου στο Facebook.

Η απάντηση των αστυνομικών

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, οι αστυνομικοί ανέφεραν πως από το σημείο που τον συνέλαβαν μέχρι το τμήμα, πράγματι η μητέρα του έψαχνε το παιδί, πήρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα. Επέβαλλαν τα 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και μίλησαν με τον εισαγγελέα για να οριστεί τακτική δικάσιμος για το θέμα του διπλώματος.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι πέρασαν 10 λεπτά για να μεταβούν στο τμήμα και πράγματι στο 10λεπτο κάλεσε η μητέρα του παιδιού, ενώ ήταν καθ’ οδόν. Σύμφωνα με την εκδοχή των αστυνομικών, θα ειδοποιούσαν τη μητέρα του όταν θα έφταναν στο τμήμα.

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024