Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας για Ριφιφί στο Ψυχικό: Οι Αρχές ξεκινούν έρευνα σε κινητό και social του 58χρονου

Κούγιας για Ριφιφί στο Ψυχικό: Οι Αρχές ξεκινούν έρευνα σε κινητό και social του 58χρονου

Σήμερα ενώπιον του 12ου ανακριτή βρέθηκε πληρεξούσιος δικηγόρος Αλέξης Κούγιας με μια εκ των παθουσών στην υπόθεση του ριφιφί.

Παράσταση πολιτικής αγωγής για την τιμωρία όσων ευθύνονται για την παραβίαση των θυρίδων σε Τράπεζα στο Ψυχικό έχουν ήδη καταθέσει οι παθούσες από τις θυρίδες των οποίων… έκαναν φτερά κοσμήματα εκατομμυρίων ευρώ.

Σήμερα ενώπιον του 12ου ανακριτή βρέθηκε πληρεξούσιος δικηγόρος Αλέξης Κούγιας με μια εκ των παθουσών στην υπόθεση του ριφιφί.

Ο κ. Κούγιας εκπροσώπησε και δεύτερη παθούσα -δεν μπόρεσε να παραστεί αυτοπροσώπως- προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και για τις δυο εντολείς του, ενώ την ίδια νομική οδό έχει ακολουθήσει και ο δικηγόρος Γ. Μαρακάκης.

«Ο ανακριτής θα ξεκινήσει με τις αρμόδιες αρχές μια έρευνα που αφορά στο κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορουμένου. Μόλις λάβω αντίγραφο της δικογραφίας, θα μελετήσω και θα ζητήσω κι εγώ ανακριτικές πράξεις» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, εξήγησε ότι ενημέρωσε τον ανακριτή για πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του σχετικά με ταξίδι του κατηγορουμένου στο εξωτερικό το επίμαχο χρονικό διάστημα.

«Προσωπικά από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα έκανε ταξίδια σε συγκεκριμένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα» είπε ο κ. Κούγιας.

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του 58χρονου τόσο για την ώρα που απαιτείται για να γίνει διάρρηξη μια θυρίδας, όσο και σχετικά με την μεταφορά dna, ο νομικός παραστάτης των δυο εκ των τεσσάρων παθουσών ανέφερε:

«Το γεγονός ότι κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Σχετικά με το dna και τον ισχυρισμό του περί μεταφοράς του γενετικού υλικού, από μια συζήτηση που έκανα με ειδικούς που εξήγησαν ότι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024