
Τζένη Μπαλατσινού: Ανοιξιάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας
Η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να απολαύσει έναν περίπατο στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά μοιράστηκε αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.
Η Τζένη Μπαλατσινού διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της, με τον Βασίλη Κικίλια.
Μάλιστα από την στιγμή που η παρουσιάστρια γέννησε προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και πολύ συχνά έχει αποθανατιστεί να γυμνάζεται στο Ζάππειο.
Το πρωί της Κυριακής η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να απολαύσει έναν περίπατο στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά μοιράστηκε αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.
Από την ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι η σύζυγος του Βασίλη Κικιλία έστειλε για «Μετακίνηση 6» και περπάτησε σε δρόμους της Πλάκας.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού στο Instagram:
- Μπράγκα – Φράιμπουργκ 2-1: Βήμα πρόκρισης των Πορτογάλων στο 92′
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα 1-0: Reds από «ατσάλι», προβάδισμα για τελικό!
- Nescod: Πείτε αντίο στον παραδοσιακό κλιματισμό – Μια νέα μέθοδος που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο ψύξης
- Ολυμπιακός: Δύο ιστορικές επιδόσεις στο Game 2 με την Μονακό
- Το φαινόμενο του «Niksen»: Η ολλανδική τέχνη του να μην κάνεις τίποτα
- Η μεγάλη επιστροφή των «αναλογικών» χόμπι


