
Χρύσα Αβράμη: Η φυγή στη Νέα Υόρκη και η συνέντευξη που τη σημάδεψε
Στην παρέα των Roomies βρέθηκε Χρύσα Αβράμη, ηθοποιός και δημοσιογράφος, η οποία ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη
Στην παρέα των Roomies βρέθηκε Χρύσα Αβράμη, ηθοποιός και δημοσιογράφος, η οποία ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.
«Τα κάνω όλα και συμφέρω» λέει χαρακτηριστικά, ενώ ο λόγος που την οδήγησε στη Νέα Υόρκη ήταν ο έρωτας.
«Έφυγα γιατί ερωτεύτηκα» σημειώνει μιλώντας για την πορεία και την καριέρα της στις ΗΠΑ, όπου ασχολείται με συνεντεύξεις και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Από τις συνεντεύξεις που έχει κάνει, αυτή που τη σημάδεψε ήταν με τον CEO της Pfizer, Θεσσαλονικιό Αλβέρτο Μπουρλά. «Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη συνέντευξη» λέει η κ. Αβράμη σημειώνοντας πώς ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Όσο για το τι την έφερε, έστω και παροδικά, πίσω στην Αθήνα, συντονίζει και παρουσιάζει μια διαδικτυακή ξενάγηση στο μουσείο της Ακρόπολης.
Δείτε αναλυτικά
- Επιτροπή δεοντολογίας Βουλή: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας και για Αθανασίου-Χατζηβασιλείου
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τα βραβεία της σεζόν στο NBA (pics)
- Πέλλα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 51χρονο
- Μήπως ο πρόεδρος Τραμπ έκανε λάθος που τα έβαλε με τον Πάπα – Η «ιερή μάχη» που μπορεί να του στοιχίσει ακριβά
- Φωτιά στη Λαυρεωτική – Επί τόπου η Πυροσβεστική
- Το Μαρούσι εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον Βαγγέλη Λιόλιο



