Στην προεδρία της ΕΠΟ εξελέγη και επίσημα ο Θοδωρής Ζαγοράκης το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Ο «Ζαγόρ» ψηφίστηκε σχεδόν από όλους τους εκλογείς, λαμβάνοντας 66 ψήφους από τους 68 συμμετασχόντες, ενώ η μόνη ΕΠΣ που απέσχε από τη διαδικασία ήταν η ΕΠΣ Σάμου.
Ωστόσο, ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 θα είναι μόνος του στο Πάρκο Γουδή, αφού οι Ενώσεις επέλεξαν να τον περιστοιχίσουν με πρόσωπα του παρελθόντος.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και κατά συνέπεια στην Εκτελεστική Επιτροπή θα συμμετέχουν οι έντεκα που υποδείχτηκαν από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ:
Στέργιος Αντωνίου με 63 ψήφους
Παναγιώτης Δημητρίου με 59
Γιώργος Χατζησαρόγλου με 54
Μάνος Γαβριηλίδης με 53
Δημοσθένης Κουπτσίδης με 52
Δημήτρης Μπουχλαριώτης με 51
Τακης Παπαχρήστος με 50
Λεωνίδας Θωμαϊδης με 50
Κλέαρχος Τζαφέρης με 49
Κυριάκος Φύτρας με 48
Άγγελος Δανιήλ με 47
Αντίθετα, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Καφές, Χαριστέας, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης και Ανατολάκης πήραν λίγες ψήφους και έμειναν εκτός της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμπλέκεται ξανά σε σενάρια αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ, με την Μπεσίκτας να φέρεται πως έχει στην κορυφή της λίστας της τον Ρουμάνο τεχνικό.
Η Άρσεναλ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα Αγγλίας στην ιστορία της και μια μέρα μετά, οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν ένα επικό πανηγυρικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον προπονητή-θρύλο του συλλόγου, Αρσέν Βενγκέρ.
Οι παίκτες της Άρσεναλ έζησαν όλοι μαζί τη στιγμή που το 1-1 της Μπόρνμουθ με τη Σίτι τους χάρισε το πρώτο πρωτάθλημα από το 2004 και στο προπονητικό έγινε… χαμός.
Παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 22 πόντους 8 λεπτά πριν το τέλος, τελικά οι Νιου Γιορκ Νίκς έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και νίκησαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για το 1-0 στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA.