Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιουλιέττα Μπουκουβάλα : Στέλνει νέα επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού - «Η αλήθεια δεν θα λάμψει»

Ιουλιέττα Μπουκουβάλα : Στέλνει νέα επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού – «Η αλήθεια δεν θα λάμψει»

 Αναλυτικά η νέα επιστολή της πρωταθλήτριας προς τον υφυπουργό Αθλητισμού

Νέα επιστολή έστειλε η πρωταθλήτρια τζούντο Ιουλιέττα Μπουκουβάλα, προς τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην επιστολή η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναφέρει, μεταξύ άλλων, πώς «η Ελληνική Ομοσπονδία σε πρόσφατη ανακοίνωσή της ισχυρίζεται πως είναι στο πλευρό μου και θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Αναρωτιέμαι πόσο αντιφατικό είναι όλο αυτό όταν από το 2012 ο έως και σήμερα πρόεδρος της ΕΟΤ κ. Καφενταράκης με την υπογραφή του με τιμώρησε με 18 μήνες αποκλεισμό».

Παράλληλα, προσθέτει πώς ο ίδιος κύριος μέχρι και σήμερα με είχε αποκλείσει από παντού, τι να σκεφτώ τώρα που δηλώνει πως θα ρίξει φως στην υπόθεση; Ότι τότε το έκανε για το καλό μου;».

Αναλυτικά η νέα επιστολή της πρωταθλήτριας προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, όπως αναφέρει το protothema.gr, λέει τα εξής:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία σε πρόσφατη ανακοίνωσή της ισχυρίζεται πως είναι στο πλευρό μου και θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Αναρωτιέμαι πόσο αντιφατικό είναι όλο αυτό όταν από το 2012 ο έως και σήμερα πρόεδρος της ΕΟΤ κ. Καφενταράκης με την υπογραφή του με τιμώρησε με 18 μήνες αποκλεισμό, με απόφαση της δικαστικής επιτροπής της ΕΟΤ και αναγκάστικα μαζί με τον προπονητή μου να προσφύγουμε στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο όπου και δικαιωθήκαμε.

Ο κύριος Καφενταράκης αργότερα υποθέτω πως δεν γνώριζε ότι παρουσία του εθνικού προπονητή την ώρα της προπόνησης με ξυλοκοπούσαν. Δεν ήξερε ότι με απειλούσαν και έσπασαν το αυτοκίνητο μου. Ο ίδιος κύριος μέχρι και σήμερα με είχε αποκλείσει από παντού, τι να σκεφτώ τώρα που δηλώνει πως θα ρίξει φως στην υπόθεση; Ότι τότε το έκανε για το καλό μου; Αλλά η δράση του δεν σταματά εδώ, τα τελευταία 8 χρόνια μπλοκάρει με αρνητικές εισηγήσεις την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή μου κυρίου Γεώργιου Μπουντάκη, ο οποίος αν και του είχε δοθεί, του την αφαίρεσαν με τρόπο που δεν αρμόζει σε ανθρώπους που ηγούντο του αθλήματος. Ειλικρινά δεν μπορώ να δω πώς υπηρέτησε το άθλημα όταν με υπογραφή του ο αθλητής Ρομαν Μουστόπουλος πήρε ελευθέρας μεταγραφή για την γειτονική Τουρκία με το όνομα «Βεντάτ Αϊλμπαράκ» ο οποίος και διακρίνεται με μετάλλια. Αυτή η σκανδαλώδης παραχώρηση στην Τουρκία του Έλληνα πρωταθλητή φέρει την υπογραφή του κυρίου Καφενταράκη. Η υπόθεση είναι στην επιτροπή φιλάθλου πνεύματος της ΕΟΕ.

Και τέλος, δηλώνει “Είμαστε αρωγοί στο πλευρό της αλήθειας”, η αλήθεια είναι πως ο προπονητής της εθνικής ομάδας που μου έκανε την ζωή κόλαση όλα αυτά τα χρόνια, τιμωρήθηκε δύο φορές από την παγκόσμια ομοσπονδία, την τελευταία μάλιστα (πρόσφατα έληξε η ποινή) με ένα χρόνο αποκλεισμό και όχι μόνο δεν του ζήτησε τον λόγο αλλά τον καλύπτει παραμένοντας στην θέση του. Μετά τα παραπάνω έρχομαι στο συμπέρασμα πως όχι μόνο δεν θα λάμψει η αλήθεια, αλλά εάν δεν απομακρυνθούν δεν θα υπάρχει κάθαρση στην ομοσπονδία. Για τους παραπάνω λόγους επικαλούμαι τον νόμο 4431/2016 άρθρο πέμπτο του Ν. 2725/1999 (Α’ 121), όπως ισχύει, ώστε να ενημερωθεί η παγκόσμια ομοσπονδία και να συνδράμει ο πρόεδρος της IJF στην κάθαρση του αθλήματος. Όλος ο κόσμος του τζούντο γνωρίζει ότι ο προπονητής και ο πρόεδρος είναι ένα Δίδυμο που καλύπτει ο ένας τις ανομίες του άλλου.

Μετά τιμής, Ιουλιέττα Μπουκουβάλα»

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024