Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο ξαφνικός έρωτας και η νέα αρχή με την Βασιλική Μακρή

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο ξαφνικός έρωτας και η νέα αρχή με την Βασιλική Μακρή

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, μετά το διαζύγιό του από την Ιωάννα Μαρτζούκου, άλλαξε σελίδα στη ζωή του και βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης χορεύτριας Βασιλικής Μακρή

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, μετά το διαζύγιό του από την Ιωάννα Μαρτζούκου, άλλαξε σελίδα στη ζωή του και βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.

Η 23χρονη Βασιλική, που σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο ως χορεύτρια στην παράσταση “Όμορφη Πόλη” σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, μετά το διαζύγιό του από την Ιωάννα Μαρτζούκου, άλλαξε σελίδα στη ζωή του και βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.

Το TLIFE, σου είχε αποκαλύψει τον περασμένο Νοέμβριο, ποια ήταν η γυναίκα που είχε κλέψει την καρδιά του γνωστού ηθοποιού. Η 23χρονη Βασιλική, που σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο ως χορεύτρια στην παράσταση “Όμορφη Πόλη” σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός. Διάβασε εδώ.

Ωστόσο ο γιος της αξέχαστης Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου αποφάσισε να μιλήσει για τη σχέση του στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος”.

Από κείνη την ημέρα, το ζευγάρι που ζει σε κοντινά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, σταμάτησε να “κρύβει” τον έρωτά του και άρχισε να δημοσιεύει σχόλια και φωτογραφίες στα social media. Ο Κωνσταντίνος δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία από κάποιο πρότζεκτ στο οποίο συνεργάζονται, ενώ εκείνη σχολιάζει τις αναρτήσεις του, όπως αυτή…

Το ζευγάρι κάνει πλέον κοινές εμφανίσεις που λόγω lockdown έχουν να κάνουν με τη σωματική τους άσκηση. Πρόσφατα, οι δυο τους απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό στο Ζάππειο να κάνουν ποδήλατο. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα, χαρούμενοι, διαχυτικοί και ανταλλάσσαν φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024