Εξαδάκτυλος στο MEGA : Δεν θα ανοίξουν στις 5 Απριλίου όλες οι δραστηριότητες
Για τις εξελίξεις στο ζήτημα της πανδημίας και τις σκέψεις των μελών της επιτροπής για το άνοιγμα της αγοράς ή των σχολείων στις 5 Απριλίου μίλησε στο MEGA, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος
Για τις εξελίξεις στο ζήτημα της πανδημίας και τις σκέψεις των μελών της επιτροπής για το άνοιγμα της αγοράς ή των σχολείων στις 5 Απριλίου μίλησε στο MEGA, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
«Στο ενδιάμεσο βλέπουμε δέκα δύσκολες ημέρες μπροστά μας» σημείωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, προσθέτοντας: «Δεν το λέω για να προσγειωθούμε απότομα, αλλά για να έχουμε επίγνωση του που βρισκόμαστε».
«Ελπίζουμε σε αυτές τις 10 ημέρες να δούμε τα σημάδια της σταθεροποίησης, δηλαδή χθες είχαμε ένα ευχάριστο σχετικά αριθμό ανθρώπων που εντοπίστηκαν θετικοί, οπότε περιμένουμε να δουμε αυτή τη σταθεροποίηση και με αυτή την προοπτική και με το εργαλείο των πάρα πολλών τεστ που προστίθονται πλέον θα μπορούσαμε να δούμε με ποιον τρόπο θα ήταν σχετικά ασφαλές κάποια στιγμή να λειτουργήσουν τα σχολεία μας» συμπλήρωσε ο κ. Εξαδάκτυλος.
Παράλληλα, ο κ. Εξαδάκτυλος υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια εισήγηση της επιτροπής για το άνοιγμα των σχολείων, σημειώνοντας πως με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν είναι σίγουρο ότι δεν θα ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες μαζί.
«Θα πρέπει όλοι όσοι συμμετέχουν στην όποια δραστηριότητα, να έχουν μια τακτική επανάληψη στα self tests» συμπλήρωσε ο κ. Εξαδάκτυλος, τονίζοντας ότι το ένα τεστ ανά εβδομάδα είναι το ελάχιστο.
- Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Ήρθα στην ομάδα που αγαπώ πολύ, έχω μεγαλύτερη φωτιά μέσα μου»
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η «κατάρα» των 8 γάμων και το εγχειρίδιο ζωής που ακολουθεί πιστά η Τέιλορ Σουίφτ
- Η μάχη ΗΠΑ-Κίνας περνά στα εργοστάσια ηλιακών πάνελ
- O Αντονέλι πήρε την pole position στο Σίλβερστοουν (pic)
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός
- Οι 11άδες στο Παραγουάη – Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)

