
Παναθηναϊκός : «Καθαρή» η μαγνητική του Νιάς, επιστρέφει σε 2-3 μέρες
Ο Σεχ Νιάς υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα ήταν «καθαρά» και αναμένεται μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Ο Παναθηναϊκός είδε τον Σεχ Νιάς να μένει εκτός προπονήσεων λόγω προβλήματος στο γόνατο, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στους ανθρώπους του τριφυλλιού ενόψει της συνέχειας στα play off.
Ο ποδοσφαιριστής των πράσινων όμως υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία δεν έδειξε κάτι και έτσι ο χαφ του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και μετά από 2-3 ημέρες θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν ο Νιάς θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού είναι καλά, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει εκτός δράσης και τους Σανκαρέ, Κουρμπέλη και Μαουρίσιο λόγω τραυματισμών.
- Χάιντι Κλουμ: «Δεν είμαι έγκυος, απλώς έχω παχύνει λίγο. Είναι η εμμηνόπαυση»
- Πέραμα: Νέο εργατικό ατύχημα με έναν τραυματία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη
- O Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό
- Food and Beverage Sector Bets on Summer Tourism Boom
- Μοσχάτο: Ένας 18χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν με κλεμμένη μηχανή
- Αργεντινή: Φάλαινα σήκωσε στην πλάτη της καγιάκ με δύο επιβάτες – Η ψύχραιμη αντίδρασή τους [βίντεο]

