
Μόλις 20% κατοχή μπάλας η Εθνική στο πρώτο ημίχρονο
Τραγική η εικόνα της Εθνικής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Γρανάδα, με την κατοχή της μπάλας να είναι στο 80-20
Άκρως αντιπροσωπευτική της εικόνας του αγώνα ήταν η κάρτα που έδειξε η τηλεόραση στο 41′ της αναμέτρησης και αφορούσε τα ποσοστά κατοχής μπάλας Ελλάδας και Ισπανίας.
Η Εθνική μας ομάδα που περίμενε σε όλο το πρώτο ημίχρονο πίσω από τη μεσαία γραμμή τους Ισπανούς είχε κατοχή μπάλας μόλις 20%, με την Ισπανία να έχει εκείνη τη στιγμή 80%. Και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 79% έναντι 21%.
Φυσικά για ευκαιρία της Ελλάδας ούτε λόγο. Μια ομάδα με άκρως αμυντικούς προσανατολισμούς που απλά περίμενε το… μοιραίο. Πίσω από την μπάλα, μαζική άμυνα και όταν η μπάλα έφτανε στα πόδια των διεθνών, εκείνοι δεν είχαν τι να την κάνουν με αποτέλεσμα να την πετάνε μπροστά και να τη δίνουν και πάλι στους Ισπανούς.
Οι οποίοι από την πλευρά τους είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και βρήκαν γκολ με τον Μοράτα στο 33′ για το 1-0.
- Τέιλορ Σουίφτ: Βίντεο-φόρος τιμής στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Αναβολή στο Πανιώνιος Betsson – ΑΕΚ λόγω της κακοκαιρίας
- Τα δάκρυα του Λεβαντόφσκι και το πιθανό φινάλε του στην Εθνική Πολωνίας
- Απόκοσμες εικόνες από την Κρήτη: «Βάφτηκε» πορτοκαλί το νησί λόγω αφρικανικής σκόνης
- Εντυπωσιακό ψάρι του Ινδικού Ωκεανού εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα
- Ελληνική Κουζίνα: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ

