Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Το μεγάλο φαβορί που το Τwitter αποθεώνει

MasterChef: Το μεγάλο φαβορί που το Τwitter αποθεώνει

Έχει χαρακτηριστεί το απόλυτο φαβορί και όχι τυχαία, αφού οι τηλεθεατές και οι χρήστες του Twitter σε κάθε επεισόδιο την αποθεώνουν.

Ο ανταγωνισμός στην κουζίνα του MasterChef όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται με τους παίκτες να δοκιμάζουν ολοένα και περισσότερο το ταλέντο και τις μαγειρικές τους ικανότητες, προκειμένου να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του MasterChef.

Kι ενώ οι ανατροπές και οι κακές στιγμές δεν λείπουν από το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής, ο κόσμος φαίνεται πως ήδη έχει αποφασίσει για την αγαπημένη του συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό.

Είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και έχει τρελάνει τους πάντες τόσο με τις εξαιρετικές συνταγές της που πάντα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές όσο και με τον ήρεμο και γλυκό της χαρακτήρα.

Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα ήρθε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef .

Η Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη έχει χαρακτηριστεί το απόλυτο φαβορί και όχι τυχαία, αφού οι τηλεθεατές και οι χρήστες του Twitter σε κάθε επεισόδιο την αποθεώνουν.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024