Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλιάγας και Κορμά: Ποιοι είναι οι παρουσιαστές της ιστορικής παρέλασης

Αλιάγας και Κορμά: Ποιοι είναι οι παρουσιαστές της ιστορικής παρέλασης

Σε εκατομμύρια σπίτια θα μπουν αύριο οι δυο τους, καθώς θα παρουσιάζουν την μεγάλη παρέλαση στην οποία απαγορεύεται να παρευρεθούν οι πολίτες

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Παρισίου και διαπρέπει σε πολλά επίπεδα, θα είναι ο βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Ας θυμίσουμε ότι ο χαρισματικός Νίκος Αλιάγας γεννήθηκε στην Γαλλία, έχει συνεργαστεί με ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σε Γαλλία και Ελλάδα, όπως επίσης ότι έχει βραβευθεί και στις δύο χώρες. Το 2013 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσίασαν γραμματόσημα τα οποία τον απεικόνιζαν.

Ο Νίκος Αλιάγας και σε γραμματόσημο!

Είναι νυμφευμένος με την Τίνα Γρηγορίου, με την  οποία έχουν και δύο παιδιά. Μαζί, αλωνίζουν την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη τα καλοκαίρια, απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές της πατρίδας τους, αλλά και τις πολιτιστικές της κοιτίδες. «Όταν ήρθε στη ζωή μου με έκανε να συμβιβαστώ με τον εαυτό μου. Με γιάτρεψε από φοβίες. Με εμπνέει», έχει πει ο διάσημος παρουσιαστής για την γυναίκα της ζωής του.

Οι δυο τους, εξώφυλλο σε γαλλικό περιοδικό

Ο Νίκος Αλιάγας, εκτός από γαλλικά, μιλά πολύ καλά αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά, ενώ η δεύτερη πατρίδα του, η Γαλλία τον έχει τιμήσει με τον τίτλο του Ιππότη των Τεχνών και των Γραμμάτων. Τον ίδιο τίτλο έχει και ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, ο διευθυντής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Ο Αλιάγας έχει ένα σωρό ταλέντα: ένα από αυτά είναι και το τραγούδι-έχει συνεργαστεί με διαπρεπείς καλλιτέχνες, Έλληνες, Γάλλους και όχι μόνο.

Ας θυμηθούμε μια μοναδική, καλλιτεχνική συνύπαρξη με τον Αντώνη Ρέμο:

Η γοητευτική Σοφία Κορμά

Συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα, θα είναι η Σοφία Κορμά, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην κρατική τηλεόραση.

Η αρχισμηνίας, εκτός από μια όμορφη και καταξιωμένη γυναίκα, είναι καλλίγραμμη και γυμνασμένη. Ιδού τα πειστήρια από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Η όμορφη αρχισμηνίας φαίνεται πως είναι και λάτρης των αποδράσεων, όπως αποδεικνύει φωτογραφικό υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024