
Θανάσης Μαυρίδης : Στέκεται και πάλι στα πόδια του μετά τη μάχη με τον κοροναϊό
Ο Θανάσης Μαυρίδης, δημοσιογράφος και εκδότης, πάλεψε ένα μήνα με τον κοροναϊό και μάλιστα στις αρχές Μαρτίου χρειάστηκε να μπει στην εντατική
Ο Θανάσης Μαυρίδης, δημοσιογράφος και εκδότης, πάλεψε ένα μήνα με τον κοροναϊό και μάλιστα στις αρχές Μαρτίου χρειάστηκε να μπει στην εντατική.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σώθηκε. Η κατάσταση της υγείας του πλέον είναι πολύ καλύτερη. Ωστόσο, όπως δημοσίευσε ο ίδιος στα social media, μόλις σήμερα, ένα μήνα μετά κατάφερε να περπατήσει.
Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία την ώρα που περπατάει ξανά μετά από τόσο καιρό νοσηλείας, κρατώντας το χέρι της νοσηλεύτριας.
Κάτω από την φωτογραφία του έγραψε:
«Περπατάω έπειτα από έναν μήνα στο Σωτηρία και στο Λαϊκό. Η μυοπάθεια είναι μόνο μια από τις παρενέργειες του covid 19. Δεν είναι μια … γρίπη. Μην ακούτε τους συνομωσιολόγους».
H ανάρτησή του
Περπαταω επειτα απο εναν μηνα στο Σωτηρια και στο λαικο. Η μυοπαθεια ειναι μονο μια απο τις παρενεργειες του covid 19. Δεν ειναι μια … γριπη. Μην ακουτε τους συνομωσιολογους.
Δημοσιεύτηκε από Thanasis Mavridis στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021
- Χερσώνα: Παιδί σκοτώθηκε από πλήγμα ουκρανικού drone – Ρωσική επίθεση στη Νικόπολ, γυναίκα έχασε τη ζωή της
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- Η Oura παρουσιάζει το μικρότερο «έξυπνο δαχτυλίδι» στον κόσμο με νέες λειτουργίες υγείας
- Γιορτή σήμερα 1 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό


