Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αληθινή Ιστορία: Νόμιζε πως ήταν straight, μέχρι που γνώρισε την γυναίκα της ζωής της

Αληθινή Ιστορία: Νόμιζε πως ήταν straight, μέχρι που γνώρισε την γυναίκα της ζωής της

Τα ονόματα και κάποιες από τις ιδιότητες που θα διαβάσετε έχουν παραλλαχθεί, για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας των προσώπων

Η Μαρίνα είναι 26 χρονών, σπουδάστρια της Καλών Τεχνών, ονειροπόλα και ρομαντική. Αυτά τα αποπνέει με την πρώτη ματιά που θα της ρίξει κανείς. Κατάλευκο δέρμα, καστανά μαλλιά κομμένα κοντά, πρόσωπο κλεμμένο από βικτωριανό πίνακα, με ζυγωματικά και λακκάκια σε άριστη αρμονία με τα κατακόκκινα, πάντα άβαφα χείλη.

Στα 20 της γνώρισε έναν συνομήλικό της, τον Γιάννη και συνήψαν δεσμό. Την Μαρίνα την ήθελαν πολλοί (και πολλές!), τον Γιάννη αντιστοίχως. Δύο σέξι, όμορφα, νέα παιδιά, φοιτητές, λάτρεις της τέχνης, της μουσικής, των ταξιδιών.

Έρωτας μποέμικος και κάπως ποιητικός, μοιρασμένος ανάμεσα σε προσωπικές στιγμές και σε αράγματα με φίλους, σε επισκέψεις σε μουσεία και θερινά σινεμά, κοντινές ή μακρινές αποδράσεις. Πολύ και καλό σεξ, έντονες στιγμές, πάθος, όνειρα.

Ελεύθερα πνέυματα και οι δύο, είχαν συμφωνήσει σε μια σχέση με πιο ανοιχτούς όρους: θα μπορούσαν να φλερτάρουν και, υπό όρους, ίσως να κάνουν και κάτι περισσότερο με άλλα άτομα. Ο Γιάννης ενδιαφερόταν και για τα δύο φύλα, συχνά απολάμβαναν τρίο μαζί. Οι δύο ερωτευμένοι και το εκάστοτε τρίτο πρόσωπο, κάποτε και άλλα δύο πρόσωπα.

Τον δεσμό τους (θα) ζήλευε κάθε πολυγαμικός και πολυερωτικός τύπος που σέβεται τον εαυτό του: τους έδενε πραγματική αγάπη, συζητούσαν για πάρα πολλά, αν όχι για τα πάντα, περνούσαν φάσεις έξαρσης του πάθους τους και άλλες, περισσότερο ήμερες και χαλαρές. Μεγάλωναν παρέα και ρουφούσαν την ζωή.

Η Μαρίνα πάντα θαύμαζε τις γυναίκες και είχε ανακαλύψει περισσότερα για την ομορφιά και την αίγλη που της ασκούσαν με την ευκαιρία των τρίο που έκαναν με τον Γιάννη. Συνηθέστερα, τα τρίο γίνονταν με κάποιον άνδρα, αλλά όχι λίγες φορές το ζευγάρι συναντούσε κάποια γυναίκα, συνήθως, μάλιστα, μεγαλύτερή τους ηλικιακά.

Η  Μαρίνα αφηνόταν μάλλον παθητικά στις περιποιήσεις και τα χάδια των γυναικών και το έβλεπε ως παιχνίδι. Την ηδονή, όμως, την λάμβανε με όλη της την καρδιά από άντρες και, κυρίως, από τον δικό της. Ο φαλλός κατείχε σημαντικό ρόλο στο σεξουαλικό της σύμπαν και δεν ήταν κάτι που δυσκολεύτηκε ποτέ να παραδεχθεί.

Θα είχε συμβεί ίσως μια ή δύο φορές να γοητευθεί στον δρόμο ή σε κάποια άσχετα φιλική μάζωξη από κάποιο κορίτσι και να μπει στην διαδικασία σκέψης «τι θα γινόταν αν…», αλλά αυτό η Μαρίνα θεωρούσε ότι συνέβαινε στο πλαίσιο της ανοιχτής της σκέψης και της ελεύθερης φύσης της.

Όταν συνάντησε την Κωνσταντίνα, όμως, στο σπίτι μιας κοινής παρέας, η καρδιά της Μαρίνας σταμάτησε. Ο μαγνητισμός ανάμεσα στα δύο κορίτσια ήταν ακαριαίος.

Τα κορίτσια, μέσα σε λίγες μέρες, βρέθηκαν κατά μόνας και δεν σταμάτησαν να κοιτάζονται, να φιλιούνται και να κάνουν έρωτα σα να μην είχαν ξανακάνει τίποτα από αυτά ξανά με άλλον άνθρωπο στην ζωή τους. Πεινασμένες και διψασμένες η μία για την άλλη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι τους είχε συμβεί. Έρωτας.

Η Κωνσταντίνα ήξερε από πολύ μικρή ότι είναι λεσβία. Μεγαλώνοντας, είχε αρκετές κατακτήσεις και κανένα παράπονο από τις γυναίκες. Με πιο λαϊκές καταβολές από εκείνες της αρτιστίκ Μαρίνας και ελαφρώς πιο «αγορίστικο» στιλ, άρχισε να την διεκδικεί σταθερά και σχεδόν ακατανίκητα: μηνύματα, τηλεφωνήματα, αιτήσεις για συναντήσεις.

Η Μαρίνα, ως έναν βαθμό, ,ε φόβο και καρδιχτύπι, ανταποκρινόταν. Και, φυσικά, είχε μιλήσει στον Γιάννη και φυσικά αυτός είχε δεχθεί και κατανοήσει την κατάσταση. Η μοναδική τους σχέση δεν χωρούσε επιφανειακές ζηλοτυπίες και κτητικότητες. Όμως, η Μαρίνα πρώτη φορά κατέθετε ότι ένιωθε κάτι για κάποιο άλλο πρόσωπο. Τις άλλες φορές, ήταν απλώς μια στιγμή καύλας, ένα φλερτ, μια γνωριμία με σεξουαλικό ενδιαφέρον…

Τώρα, όχι απλώς δεν μπορούσε να μοιραστεί μαζί του την Κωνσταντίνα της (και η ίδια η Κωνσταντίνα το έχει αποκλεισει αυτό, αφού την απωθούν οι άντρες), αλλά δεν ήθελε ούτε για πλάκα. Φανταζόταν τις δυο τους μόνες, αφοσιωμένες μεταξύ τους, με έρωτα που ζητά έως και αποκλεισμό για ένα διάστημα από την καθημερινότητα και την ροή της πραγματικότητας.

«Σκέφτηκα αν είμαι τελικά λεσβία ή όχι», είπε η Μαρίνα. «Όμως, αυτό έπαψε σύντομα να με ενδιαφέρει. Ήθελα να ασχοληθώ με τον έρωτά μου, με αυτήν την γυναίκα που ήρθε να ανατρέψει πολλά από όσα θεωρούσα ότι είχα καταλάβει ή είχα λύσει. Όταν με φιλάει, χάνομαι, όμως ξέρω ότι μεταξύ μας δεν θα λειτουργήσει ουσιαστική σχέση, είμαστε κόντρα χαρακτήρες και με αρκετές διαφορές στις απόψεις μας και τις συνήθειές μας. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπός μου, το νιώθω ακόμα αυτό.»

Η Μαρίνα δεν έχει χωρίσει ακόμα από τον Γιάννη, ενώ για αυτόν γνωρίζει και η Κωνσταντίνα. Μια παρολίγον ευτυχής περίπτωση menage a trois…Η Μαρίνα πρέπει να διαλέξει, αλλά, προς το παρόν, δεν μπορεί.

Εσείς στην θέση της τι θα κάνατε;

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024