Ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές αποκάλυψε κρυμμένα μυστικά για τις «Άγριες Μέλισσες» και εξέφρασε την άποψη του για την εκδοχή να γυριστεί και τρίτος κύκλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του για ποιο λόγο χρειάστηκε να γυρίσουν δύο φορές μια σκηνή.

Η σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν. Υπάρ­χει αρκετό υλικό ώστε οι ιστορίες να επεκταθούν;

«Θεωρώ ότι οι σεναριογράφοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ ικανοί. Αν η δράση μεταφερθεί δύο με τρία χρόνια μετά, οι ήρωες θα βρεθούν στο χρόνια της χούντας, οπότε θα υπάρξει εκ νέου υλικό και με και­νούργιους χαρακτήρες».

Μήπως οι μεγάλες επιτυχίες πρέπει να σταμα­τούν στο απόγειο τους;

«Ποιος ξέρει ποιο είναι το απόγειο: Η δεύτερη σεζόν πήγε ακόμη καλύτερα από την πρώτη, ξέρετε τα δύο αυτό χρόνια που προβάλλονται οι «Άγριες μέλισσες» δεν ζούμε την καθημερινότητα όπως πριν. Ο περισ­σότερος κόσμο5 είναι κλεισμένος στα σπίτια του λόγω του κορονοϊού και έχεις δύο εκατομμύρια τη­λεθεατές να σε βλέπουν και να σε κρίνουν. Περνάμε καθημερινές εξετάσεις από το κοινό και δεν φαινό­μαστε σε τίποτα λειψοί. Η σειρά μπορεί να πάει και τρίτη και τέταρτη χρονιά γιατί οι συγγραφείς έχουν το ένστικτο, την εμπειρία και τη γνώση να το κάνουν. Αν δεν είχαν κάτι να πουν δεν θα προχωρούσαν για­τί είναι σωστοί επαγγελματίες».

Πάντως πολλοί γάμοι στο Διαφάνι. Ήρθε και π σειρά του ενωμοτάρχη κι α$ μου λέγατε σε προ­ηγούμενη συνέντευξη ότι ονειρεύεται μια πρι­γκίπισσα του Βοσπόρου που να τη λένε Μπαχάρ. Τελικά τη Ρίζω θα πάρει.

Εγώ τώρα θέλω να πάρει τη Νικόλ που είναι Ελληνογερμονίδα (γελάει) αλλά οι σεναριογράφοι έχουν άλλη γνώμη. Ο Βασίλης έκανε πρόταση γάμου στη Ρίζω και πίσω δεν γυρίζει».

Η Ρίζω «τύλιξε» τον Προύσαλη ή η Δέσπω τη Ρίζω για νύφη; Οι δυο τους τα έχουν καλά κα­μωμένα.

«Η Ρίζω είναι καλή προξενήτρα, οπότε αποκατέστησε και τον εαυτό της. Νομίζω ότι η Δέσπω αφύπνισε τον Βασίλη όταν του είπε: «Ξύπνα και κοίτα δίπλα σου. Η ευτυχία σου δεν είναι στη Λάρισα». Αφήστε που αυτές οι δύο, νύφη και πεθερό, το έχουν βρει μια χαρά. Τσακώνονται, μελώνουν. Ξανατσακώνονται και στο τέλος την πληρώνει ο Βασίλης που είναι στη μέση». θα δούμε γλέντι; «Για γλέντι δεν ξέρω αλλά από τη χαρά του που η Ρίζω δέχεται να τον παντρευτεί, ο Βασίλης κερνάει όλο το καφενείο τοις μετρητοίς. Ομω5 όσον αφορά την προετοιμασία του γάμου τον πιάνουν οι τσιγκουνιές. θέλει να πόνε στην εκκλη­σία με μια γραβάτα και ένα φόρεμα. Η νύφη όμως θέλει κανονικό νυφικό και η Δέσπω της λέει: «θα βάλεις καλύτερο και από της βασίλισσας Άννας Μαρίας». Έτσι όπως το πάνε οι δυο τους, προβλέπω τον ενωμοτάρχη να μένει εξέλιξη γιατί θεωρούσαν ότι ο χρόνος τελείωσε για τον Προύσαλη στο θέμα της παντρειάς και δέχονται το νέο με πολλή χαρά».

Ο γάμος αυτός γίνεται και σανίδα σωτηρίας για τον Ευτυχή όσον αφορά την υιοθεσία του.

«Η Δέσπω βρίσκει τη λύση για να παραμείνει το παιδί δίπλα στον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα. Το σχέδιο είναι να τον υιοθετήσουν τυπικά η Ρίζω και ο Προύσαλης. Όταν όμως ο Βασίλης κάνει πρόταση στη Ρίζω, εκείνη στενοχωριέται και του λέει: ΤΓ αυτό θέλεις να βάλουμε κουλούρα: Για τον Ευτυχή;» κι εκείνος της απαντά­ει: Όχι Ρίζω μου για εσένα. Εγώ σ’ αγαπάω»».

Ήταν ιδιαίτερο το γύρισμα στην πρόταση γάμου στη Ρίζω;

«Γυρίσαμε τη σκηνή δύο φορές και στο τέλος το συνεργείο χειροκρότησε. Μάλλον τα έλεγα από ψυχής στην υποψήφιο νύφη που δάκρυ­σε στην προσπάθεια μου να την κάνω να πει το «ναι». Δεν νομίζω ότι είναι τα λόγια αλλά ο τρόπος που τα εκφράζεις», σύμφωνα με το Tv 24.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο