Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίαμβος της Λέστερ - Απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα ημιτελικά του Κυπέλλου (3-1)

Θρίαμβος της Λέστερ – Απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα ημιτελικά του Κυπέλλου (3-1)

Θρίαμβος της Λέστερ στο King Power, με τις «αλεπούδες» να επικρατούν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 και να σφραγίζουν μία θέση για τα ημιτελικά του FA Cup, όπου θα βρουν απέναντι τους τη Σαουθάμπτον!

Λέστερ έτοιμη για… κούπα! Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πήρε μία σπουδαία πρόκριση στο King Power απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας με 3-1, σφραγίζοντας έτσι μία θέση για τα ημιτελικά του FA Cup, όπου θα βρει μπροστά της τη Σαουθάμπτον.

Οι «αλεπούδες» εκμεταλλεύτηκαν τα τραγικά λάθη των ποδοσφαιριστών του Σόλσκιερ και πήραν μία δίκαιη πρόκριση για τους «4» του θεσμού, κλειδώνοντας μία θέση για το ραντεβού στο Wembley με τους «Άγιους» στις 17-18 του Απρίλη .

Δύο γκολ ο Ιχεανάτσο, ένα ο Τίλεμανς για τη Λέστερ, ισοφάρισε με Γκρίνγουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έμεινε εκτός συνέχειας, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση για τον μεγάλο τελικό….

Η Λέστερ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 24ο λεπτό, όταν ο Ιχεανάτσο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Φρεντ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε την απάντηση της, με τον Μέισον Γκρίνγουντ να φέρνει το ματς και πάλι στα ίσα στο 38ο λεπτό, γράφοντας το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Ωστόσο, οι «αλεπούδες» βρήκαν νωρίς στο δεύτερο μέρος το δεύτερο τους γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του Σόλσκιερ έστρωσαν… κόκκινο χαλί στον Τίλεμανς με τον Βέλγο να σουτάρει ανενόχλητος και να δίνει ξανά το προβάδισμα στη Λέστερ στο 52ο λεπτό.

Το 3-1 έγινει και πάλι από τον Ιχεανάτσο που κέρδισε για δεύτερη φορά τον Χέντερσον με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τη Λέστερ να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του FA Cup.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024