Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίνες : «Με εντυπωσιάζει η στάση του Ομάρ μετά το ατύχημα»

Λίνες : «Με εντυπωσιάζει η στάση του Ομάρ μετά το ατύχημα»

Ο Μάρτιν Λίνες που είναι συμπαίκτης του Ομάρ Ελαμπντελαουί σε Γαλατασαράι και εθνική Νορβηγίας αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Στην κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε ο Μάρτιν Λίνες, που είναι συμπαίκτης του 29χρονου άσου σε Γαλατασαράι και εθνική Νορβηγίας.

Ο Λίνες μίλησε για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού με αφορμή τα ματς των προκριματικών για το Μουντιάλ 2022 με την εθνική Νορβηγίας και τόνισε πως έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τη στάση του 29χρονου μπακ μετά το ατύχημα που είχε στα μάτια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα σοκ. Κυκλοφόρησαν στα media αρκετές διαφορετικές φήμες. Τελικά ο σύλλογος επιβεβαίωσε το ατύχημα. Υπήρχε ένα χάος. Πάντα έχω επαφή με τον Ομάρ, αλλά είναι καλύτερα η οικογένεια του να ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βγει από αυτή την κατάσταση είναι ο ίδιος ο Ομάρ. Με έχει εντυπωσιάσει η στάση του μετά το ατύχημα. Μιλάμε συχνά και είμαστε ενθουσιασμένοι με τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024