Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα η Χέρτα (3-0)

Εύκολα η Χέρτα (3-0)

Η Χέρτα ξέσπασε κόντρα στην τραγική Λεβερκούζεν, νικώντας τη με 3-0 και ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Χέρτα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, ενώ θα μπορούσε να είχε βρει και περισσότερα γκολ αν ήταν λιγο πιο εύστοχη και με αυτή τη νίκη (3-0) ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την πλευρά της η Λεβερκούζεν τα έκανε όλα λάθος στο «Olympiastadion» και μετά από αυτή την ήττα αποχαιρέτησε οριστικά τις όποιες ελπίδες είχε για το εισητήριο του Champions League.

Μόλις στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 4′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, όταν ο Λουκεμπάκιο έστρωσε στον Ζέεφουικ και εκείνος με ένα απίθανο σουτ από πλάγια θέση «εκτέλεσε» τον Γκριλ. Στη συνέχεια οι «ασπιρίνες» προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν στο 12′ με μια κεφαλιά του Σικ, η οποία πέρασε άουτ.

Οι Βερολινέζει έκαναν το 2-0 στο 26′ με τον Λουκεμπάκιο να μοιράζει άλλη μια ασίστ στον Κούνια, ο οποίος έπειτα από μια ωραία ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του με πλασέ. Έπειτα από 7 λεπτά, η Χέρτα έκανε και το 3-0, με τον Ζέεφουικ να «σερβίρει» στον Κόρδοβα και εκείνος από κοντά να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πέτερ Μπος στάθηκε τυχερή, καθώς θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλα γκολ, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες με τους Λουκεμπάκιο (66′), Κούνια (75′) και Πιόντεκ (88′), ενώ στο 52′ ακυρώθηκε και το τέρμα του Λουκεμπάκιο.

Χέρτα: Γιάρσταϊν, Κλούντερ, Σταρκ, Ντάρνταΐ (82′ Τορουναρίγκα), Ζέεφουικ, Τουσάρ, Γκεντουζί, Μίτελστεντ (82′ Νετζ), Κούνια (82′ Πιόντεκ), Λουκεμπάκιο (72′ Ράντονιτς), Κόρδοβα (63′ Ασκασίμπαρ)

Λεβερκούζεν: Γκριλ, Φρίμπονγκ (72′ Μπελαραμπί), Τα,Ταπσόμπα, Βενδέλ, Βιρτζ, Αρανγκίς, Ντέμιρμπαϊ (45′ Αμιρί), Μπέιλι, Γκρέι (45′ Αλάριο), Σικ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024