Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αήττητη η Ρέιντζερς (1-1)

Αήττητη η Ρέιντζερς (1-1)

Η πρωταθλήτρια Ρέιντζερς διατήρησε το αήττητο σερί της με το 1-1 στην έδρα της Σέλτικ, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η Ρέιντζερς μπορεί να έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηαμτικά, όμως απ’ ότι φαίνεται στόχος της είναι να το πάρει και αήττητο, κάτι το οποίο με τη σημερινή ισοπαλία στο «Old Firm» συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της μεγάλης αντιπαλότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι παίκτες της Σέλτικ δεν τίμησαν με «πασίγιο» τους αντιπάλους τους, καθώς φοβόντουσαν και την αντίδραση των οπαδών τους.

Οι «καθολικοί» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, πιέζοντας ψηλά και στο 23′ έκαναν το 1-0, όταν ο Έντουαρντ με μια σέντρα ακριβείας βρήκε τον Ελιονούσι και εκείνος με μια κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ύστερα από 7 λεπτά βρέθηκαν πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως Άλαν ΜακΓκρέγκορ είπε όχι στον Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ και στη συνέχεια η μπάλα τους… τιμώρησε. Στο 38′ η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έκανε το 1-1 με καφαλιά του Μορέλος που είχε γίνει αποδέκτης της σέντρας του Μπαλογκούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Γουέλς (49′) και Έντουαρντ (52′), ενώ και η πρωταθλήτρια είχε μεγάλη ευκαιρία στο 85′ με τον Ρουφ, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024