Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Είκοσι συνεχόμενες ήττες οι Ρόκετς, «διπλό» των Πέισερς στο Μαϊάμι (vids)

Είκοσι συνεχόμενες ήττες οι Ρόκετς, «διπλό» των Πέισερς στο Μαϊάμι (vids)

Οι Χιούστον Ρόκετς συνεχίζουν ένα απίστευτο αρνητικό σερί, φτάνοντας τις 20 ήττες, αυτή τη φορά από τους Θάντερ – Πέρασαν από το Μαϊάμι οι Πέισερς.

Ένα τρίποντο του Τζάστιν Χόλιντεϊ με εναπομείναντα χρόνο 2:32 στην παράταση, χάρισε το προβάδισμα στους Ιντιάνα Πέισερς και τους οδήγησε στη νίκη με 109-106 επί των Χιτ στο Μαΐάμι. Οι φιλοξενούμενοι μέτρησαν τρία τρίποντα στην παράταση (δύο από τον Χόλιντεϊ και ένα από τον Μάλκολμ Μπρόγκντον), ενώ ο Κάρις ΛεΒέρτ διαμόρφωσε το τελικό 109-106 με ένα σουτ από μέση απόσταση στα 48΄΄ για τη λήξη.

Από το Μαϊάμι, ο Τάιλερ Χίρο αστόχησε στο τρίποντο που θα έφερνε την ισοφάριση στα 30΄΄, όπως και ο Τζίμι Μπάτλερ στην εκπνοή, με τους Χιτ να αντικρίζουν την τρίτη διαδοχική ήττα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος είχε αστοχήσει και σε κομβική ελεύθερη βολή στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Από την Ιντιάνα, ο Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας των νταμπ-νταμπλ με 31, τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 16 πόντους πρόσθεσε ο Μάιλς Τέρνερ.

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο του Μαϊάμι σημείωσε 29 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, αλλά δεν ήταν αρκετός, όπως και ο Μπάτλερ (21π., 15ρ., 7ασ.). Εκτός αγώνα έμεινε ο Γκόραν Ντράγκιτς, λόγω σπασμών στην πλάτη, ενώ στην πρώτη του εμφάνιση ως μέλος των Χιτ ο Τρέβορ Αρίζα είχε 5 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Στο Χιούστον, ένα μπλοκ του Ντορτ, οι 1/2 βολές του Αλεξέι Ποκουσέφσκι και το άστοχο τρίποντο του Γουόλ οδήγησαν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στη νίκη με 114-112 και τους Ρόκετς στην 20η διαδοχική αποτυχία τους. Με την αποψινή επιτυχία οι Θάντερ βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 18-24 και βρίσκονται μία ανάσα από τη 10η θέση που οδηγεί στους αγώνες για τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα πλέι οφ της Δύσης.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Λούγκεντζ Ντορτ με 23 πόντους, ενώ ο Ποκουσέφσκι άγγιξε το νταμπλ νταμπλ με 9 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από το Χιούστον προσπάθησαν οι Κρίστιαν Γουντ με 27 πόντους και ο Τζον Γουόλ με 24.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024