Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζεται η μεγάλη προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στο Δαμάσι

Συνεχίζεται η μεγάλη προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στο Δαμάσι

Άλλοι τέσσερις νέοι οικίσκοι έφθασαν στο Δαμάσι, από τους 20 συνολικά που δωρίζει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους σεισμοπαθείς της περιοχής. Στο Δαμάσι έχουν φθάσει 16 οικίσκοι, οι οποίοι έχουν δοθεί όλοι σε οικογένειες της περιοχής που έχασαν τα σπίτια τους από τον ισχυρό σεισμό

Ο Ολυμπιακός, με εντολή του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στους συνανθρώπους μας στο Δαμάσι, οι οποίοι επλήγησαν από τους δυνατούς σεισμούς που έγιναν στην περιοχή.

Οι Ερυθρόλευκοι δείχνοντας για μια ακόμα φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο πρόσφεραν 20 οικίσκους, πλήρως εξοπλισμένους, με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που έμειναν χωρίς σπίτι, μετά τους δυνατούς σεισμούς. Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο (13/3) με τους πρώτους τέσσερις οικίσκους, ενώ στα μέσα της εβδομάδας παραδόθηκαν ακόμα οκτώ.

Σήμερα, παραδόθηκαν άλλοι τέσσερις, οι οποίοι ανέβασαν το συνολικό αριθμό που έχει φτάσει στην περιοχή στους 16, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ακόμα 4 οικίσκοι. Μια ακόμα σπουδαία πράξη από τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Η πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεισφέρει ουσιαστικά στον κόσμο της περιοχής που είδε το σπίτι του να καταστρέφεται, αποτελεί μια προσφορά διαρκείας.

Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο με τους πρώτους τέσσερις οικίσκους, στα μέσα της εβδομάδας παραδόθηκαν ακόμα οκτώ ενώ σήμερα η «ερυθρόλευκη» αποστολή πήρε ξανά το δρόμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον διπλανό μας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης» κ. Βασίλης Βασιλειάδης ηγήθηκε της αποστολής του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Δαμάσι με το πούλμαν των Πειραιωτών να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι τέσσερις σημερινοί οικίσκοι, πλήρως εξοπλισμένοι οικιακά και ηλεκτρολογικά ανέβασαν το συνολικό αριθμό που έχει φτάσει στην περιοχή στους 16, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα 4.

Θρυλικό έργο αγάπης για αυτούς που θέλουν τη βοήθειά μας».

Sports in

Μαρινάκης: «Ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε την κορυφή» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε για την σπουδαία πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024