Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεάλ πέρασε από το Βίγκο (3-1)

Η Ρεάλ πέρασε από το Βίγκο (3-1)

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει δύο γκολ και να… σερβίρει ακόμα ένα, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το «Μπαλαϊδος» επικρατώντας της Θέλτα με 3-1 και μείωσε τη διαφορά της από την Ατλέτικο στους 3 βαθμούς.

Η Ρεάλ έχει σφυγμό! Με απόλυτο πρωταγωνιστή για μία ακόμη φορά τον Καρίμ Μπενζεμά που είχε δύο γκολ και μία ασίστ, η Βασίλισσα πέρασε από το «Μπαλαϊδος» επικρατώντας της Θέλτα με 3-1 για την 28η αγωνιστική της La Liga και μείωσε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο στους 3 βαθμούς.

On fire ο Μπενζεμά που έκρινε ακόμη μία αναμέτρηση, με τον Γάλλο να έχει επτά γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League. Μείωσε λίγο πριν από την ανάπαυλα η Θέλτα, «κλείδωσε» το ματς ο Ασένσιο με πάσα πάρε-βάλε του Μπενζεμά.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Ρεάλ που απείλησε δύο φορές στα πρώτα λεπτά με τον Μπενζεμά και τον Κρος. Οι δυο τους τελικά συνεργάστηκαν στο 20ο λεπτο, με τον Γάλλο να ευστοχεί και να γράφει το 1-0 για τη Βασίλισσα.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γερμανός σέρβιρε ξανά στον Γάλλο και εκείνος από κοντά έγραψε το 2-0 με ένα άψογο πλασέ με το αριστερό. Η Θέλτα άρχισε να παίρνει μέτρα και κατάφερε να μειώσει στο 40ο λεπτο, όταν ο Σάντι Μίνα έπιασε μία εξαιρετική κεφαλιά στη σέντρα του Ντένις Σουάρεθ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πίεσαν και έψαξαν το γκολ, το οποίο το άγγιξαν δύο φορές με τον Άσπας. Ο Ισπανός επιθετικός είδε τη μία φορά να τον σταματάει ο Κουρτουά και την άλλη το δοκάρι.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μπενζεμά έφυγε στην αντεπίθεση και έβγαλε τον Ασένσιο σε κενή εστία, με τον Ισπανό να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Μάγιο, Μουρίγιο (83’ Μπελτράν), Αραούχο, Μαρτίν, Τάπια, Μπράις Μέντεθ (83’ Φερέιρα), Ντένις Σουάρεθ, Νολίτο (71’ Σολάρι, 90+1’ Φοντάν), Άσπας, Μίνα.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο, Μεντί, Βαράν, Βάσκεθ, Κρόος (71’ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024