
Νιόπλιας : «Ξεκολλήσαμε από τους 19 αναθεματισμένους βαθμούς»
Ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το 0-0 με τον Βόλο τόνισε ότι η ομάδα πήρε επιτέλους βαθμό και στάθηκε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν.
Στοπ στον κατήφορο των 10 σερί ηττών έβαλε ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να παίρνουν το 0-0 στον Βόλο, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Superleague.
Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ξεκόλλησε από τους 19 πόντους και πρόσθεσε έναν πολύτιμο πόντο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ μτόνισε ότι η ομάδα πήρε επιτέλους βαθμό και στάθηκε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιόπλια:
«Και εγώ πρέπει να δίνω την μάχη μου με ποδοσφαιρικά και φόρμες, οι παίκτες τα βλέπουν (σ.σ. με αφορμή το ντύσιμό του στη βροχή). Ήταν παιχνίδι του λάθους, όποια το έκανε θα έχανε. Προσαρμοστήκαμε στις καιρικές συνθήκες και το καλό είναι ότι ξεκολλήσαμε από τους 19 αναθεματισμένους βαθμούς. Δεν κάναμε κάτι αλλά τουλάχιστον πήραμε κάτι για την συνέχεια».
Για το «μηδέν» παθητικό: «Όταν χτίζεις ένα σπίτι, το χτίζεις από τα θεμέλια. Έτσι χτίζεται από την άμυνα, σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, παίξαμε άμυνα για να βγούμε στην αντεπίθεση και δεν δεχτήκαμε ούτε φάση. Δεν ήταν παιχνίδι για να παίξεις ποδόσφαιρο, απλά προσαρμόζεσαι».
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


